24 Colių Gaisro Duobę Kilimėlis Denio atsparumas Ugniai,Apvalios Firepit Trinkelėmis Denio apsaugos Solo Laužo/Grilis/Viryklė Atsparus Skydas

€7.65

-47%

€14.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauko židinys, grill pan, cinnmon naftos degiklis, raketų viryklė, micro touch skustuvas, demonas smilkalų degiklis, iškylą viryklė, barbecu, stovykla viryklė, edc keychain įrankis.

Medžiaga: pagaminti iš stiklo pluošto audinys, aukštos temperatūros atsparumas plyšimui atsparumas, produktas yra atspari ugniai, vandeniui, šilumos izoliacija, liepsną ir dėvėti, atsparus vandeniui.

Universalus Šilumos Skydas - Tai 24 colių atspari ugniai kilimėliai yra universalus, apvalios formos, skirtos kaip stovi po propanas gaisro duobę, laužo duobę, deginimas už barelį, gaisro duobę žiedas, anglis GRILIS grilis, medienos rūkalius ar chiminea outsides ir kt.

Pakuotėje ir Judėti - Su visų naujų pranašumų, mūsų denio raštas ateina su šviesos svorio ir atnešti naują gyvenimo būdą, pavyzdžiui, kempingas.Eiti į iškylą, į kalną, prie upės arba bukas su kas jums patinka.Yra paprasta pack roll namie, ar kelionėje.

Apsauginė: apsaugo jūsų denio ir kiemo lauko medžio, akmens, grindų, grunto, cemento, žolės, marmuro ar plytų, vejos paviršiaus nuo šilumos nuostolių.

Lengva valyti: Į firemat paviršiaus sluoksnis yra pagamintas iš aliuminio folija, kurių galima lengvai ištrinti, ar tai naftos dėmių, purvo dėmių ar dūmai, dėmių ir daugiau.

Prieš jums naudoti:

Nedėkite ŠILUMOS ŠALTINIS, tiesiogiai ant UGNIES DUOBĘ MOTINA.

ĮSITIKINKITE, 6 colių, Mažiausias Aukštis-Erdvė tarp Ugnies Duobės Dugno arba Apačioje Šilumos ir Motina.

dydis:60cm

Medžiaga:Stiklo pluošto audinys

spalva:Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 x Gaisro Duobę Kilimėlis Denio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Funkcija Šilumos Varža
Specifikacija <1kg
Medžiaga Kita
Naudoti Virimo/Kepimo/Grilis
Grilis anglies tipas bambuko anglis
Priedų Tipas Kita
Modelio Numeris Gaisro Duobę Kilimėlis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai