14-Colių Profesionalių Pjūklų Grandinių 3/8"LP Pikis .050" Vėžės 49 Nuorodą Pusiau Dantis Pjūklų Grandines Naudojamas Benzinas Pjūklą CD91VS49L

€8.39

-24%

€11.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grandininių pjūklų grandinės 17, pjūklą benzinas įrankiai, 12 colių grandininių pjūklų grandinės, 14 colių grandininių pjūklų grandinės, grandininių pjūklų grandinės 13, raundas grandininių pjūklų grandinės, pjūklą metalo benzinas, smilgos grandininių pjūklų grandinės, grandininių pjūklų grandinės dri, mažas pjūklą benzinas.

LAIDO PROFESIONALIŲ PJŪKLŲ GRANDINIŲ

Grandinės pikio :3/8"lp

Grandinės Matuoklis : .050/1,3 mm ( apie grandines gabaritas kai countrys naudoti .050 kai countrys naudoti 1.3 mm , tai yra tas pats )

Grandines Ratai nuorodą: 49 saitą

Kostiumas Baras Dydis: 14 Colių

Pjovimo Tipas: Pusiau Chisel

Grandines Žaliavos: 68CrNiMo (Importuotas iš Vokietijos)

Tinka : Bendrosios ( pagal vadovo varantys pasirinkti )

Pakuotės Turinys:

1* pjūklų grandinių, su 2 vnt grandines sagtys

Grandinės, Funkcija:

1.Aštriu peiliu, labai greitai sumažinti ,pagerina pjovimo našumą

2.Paviršiaus kietinimo procesas, daugiau dėvėti, atsparus

3. Patvarus ir saft naudoti ,nėra lengva passivate

4. Tilt kamštis dantis, sumažinti atatranką

Reikia žinoti prieš perkant grandines :

Dėl grandinių, turi tiek daug tipo ,ir su pačiu juostos dydis turi skirtingų grandinės tipą , todėl, kai jūs perkate, grandines ,turėtų žino, grandinės pikio ir gabaritas ir ratai nuorodą .

Jei jums nėra labai aišku, apie savo grandines tipo ,pls susisiekti su manimi arba atsiųskite man savo grandines foto , mes jums rasti tinkamą grandines .

1. Klausimas: Kaip apie delievery laiko ?Atsakymas: gavę užsakymą , išsiųsime per 2 dienos . 2. Klausimas: Kaip apie grandines žaliavų ?Atsakymas: Mes garantuojame, kad žaliavos grandinių yra visi importuoti iš Vokietijos. 3. Klausimas: Kaip apie po pardavimo ?Atsakymas: Jei tai yra kokybės problema, mes turime visa grąžinamoji išmoka. 4. Klausimas: produkto sertifikavimas ?Atsakymas: Mes turime CE sertifikavimą ,ir mes turime taikyti UL sertifikatas. 5. Klausimas: Kaip apie pristatymo būdą ?Atsakymas: Paprastai, mes išsiųsti su AE_Standard ,eub ir Kinija paštu ail paštu .Mes pasirinkti greitas ir ekonomiškas pristatymo būdą . 6. Klausimas: grandines, tipo, jūs turite ?Atsakymas: Mes turime parduoti 1/4"p 3/8"p 3/8" .325" .404 grandines , mūsų parduotuvėje yra rūšių grandinės tipą . 7. Klausimas: Kaip rasti tinkamą grandinės tipas ?Atsakymas: Jei nėra aišku, apie tai, grandinės tipą, galite naudoti .pls susisiekti su manimi ,žinau, teisė grandinės tipas turėtų gauti grandinės pikio ir gabaritas ir ratai nuorodą . 8. Klausimas: Žinau, grandinės tipo , bet neturite rasti grandinės nuorodą?Atsakymas: Pls susisiekti su mumis , mes atsiųsime jums teisę grandinės nuorodą , jei mes neturime šią nuorodą , mes jums nustatyti esančią nuorodą.

PASTABA : Mes priimame alipay", vakarų sąjunga,TT ,Paypal ,visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

mes turime parduoti kiti 3/8lp .050 grandininių pjūklų grandines

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE, UL
Modelio Numeris 14"-3/8lp"-.050"-49L
Struktūra Dantų Grandinės
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Grandines ratai saitą 49
Grandinės Pikio 3/8"lp
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Prekės Pavadinimas laido
Medžiaga Lydinys
Grandinės matuoklis .050"(1.3 mm)
Funkcija Pjovimo

Panašūs produktai