Elektriniai Plaukų Garlaivis Bžūp Terminio Apdorojimo Garlaivis Maitinamasis Plaukų Priežiūros Dangtelis Vandeniui Anti-elektros energijos Kontrolės Šildymo JAV Plug

€0.90

-30%

€1.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai šildymo bžūp, plikas perukas, veido garlaivis, plaukų garlaivis, cap plaukų, higliter plaukų bžūp, nešiojamieji elektriniai plaukų garlaivis, elektros atšilimo bžūp, drabužis garlaivis, plaukų priežiūra šildymo bžūp.

Funkcijos: 1.Šis plaukų priežiūra spa bžūp yra saugus ir patogus naudoti. 2.Tai yra būtina priemonė, skirta slaugos plaukus namuose. 3.Tai antipireno savybių, elektroninė temperatūros kontrolė šildymo bžūp. 4.Vidinis įterptųjų plastiko plėvele yra atspari vandeniui ir anti-elektros energijos, ir tai yra nuimamas ir patogu būti nuplauti. 5.Dviejų lygių temperatūros kontrolės, galite pakoreguoti perjungti į jūsų mėgstamą temperatūrą.Aprašymas: 1.Antipireno savybių produktai yra saugesni. 2.Tai yra būtina priemonė, skirta slaugos plaukus namuose 3.Vidinio filmas medžiaga: aukštos temperatūros danga audinio techniniai duomenys: Medžiaga: Aukštos temperatūros danga audinys Įtampa: 220V 50 hz Galia: 65W Dydis: 265*265*170mm Spalva:Atsitiktinių Spalvų Temperatūros diapazonas: 30-60℃ Kištuko tipas: JAV Plug Pakuotė: 1 x Plaukų Garlaivis Bžūp Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Elemento Tipas Bžūp
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 265*265*170mm
Modelio Numeris Plaukų Garlaivis Bžūp
Medžiaga aukštos temperatūros danga audinys
Kiekis 1pc

Panašūs produktai