Bacaz Akvarelė Laukinių Susivėlęs Džiunglių Draugų Tapetai, Freskos Vaikams vaikų Darželio 3d Animaciją Sienos popieriaus Egzotinių Gyvūnų Kindom Dekoras

€5.05

-50%

€10.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vakarų sienos freskos, gėlių tapetai, freskos, vyrai freskos, džiunglių freskos, modernus miegamojo puošimas, freskos de sumalti, sienos stckers miegamasis, lipnios neon tapetai, plytelių įrankis, sienos dokumentų namų dekoro šalį.

(1) Ar prisiminti pastebėti, mums jūsų duomenys sienos dydis:plotis andheight. (2)Mes galime padaryti bet kokio dydžio, freskos yra individualus, pagal dydį, prašome pateikti užsakymo žr. toliau skaičiavimo metodas: 1 kiekis=1 kvadratinį metrą, užsakymo kiekis=plotis (m) *aukštis (m)( pvz.: savo sienos, dydis: 3.5 m aukščio,*2.7 m plotis=9.45 kvadratinių metrų, taigi, jūs turėtumėte pirkti 10 kiekius).

OEM YRA GERAI!

(3) Jei jūs norite būti platintojas savo šalyje, nedvejodami atsiųsti mums Jntprojektai.lt pranešimą.

(4) Jei perkate 1 kiekis, mes išsiųsti užsakymą dydis:50cmx110cm; jei jūs perkate mažiau kaip 5 kvadratinių metrų(kiekis), mes tik siųsti užsakymą Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, prašome patikrinti ir patvirtinti.

Dėmesio: įvairių medžiagų, bus kitoks poveikis(ieško).

Tai yra rankomis dažyti Akvarele Nuotrauką, ir tada mes nuskaityti jį tapetai.

(5) Kiek vienetų, jums bus suteikta pagal jūsų Plotis dydis:

(6) Kaip įdiegti(mes bus sumažinti geriau už jus, todėl ji yra labai lengva įdiegti):

Grąžinimas: jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 3 dienas nuo gavimo datos iki prašymo grąžinimo arba keitimo nauju.Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir unusedcondition & taip pat turi būti savo originalo langelyje ir pakuotės.Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes changeof proto.Prašome skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą.Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi ensurethat mes laivą iš teisingo elemento, bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas.Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.Klientas geri: nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo; mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir customersatisfaction garantija.Pasiūlymą Su Pasitikėjimu!Atkreipkite Dėmesį: visi importo mokesčiai, mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Jei jums patiko produktą , bet jums nebus rasti juos saugome , prašome nesijaudinkite .Nes aš turiu daug produktų arenot sąrašą juos interneto svetainėje dar .

Aš duosiu jums mano geriausias paslaugas , mes produktai patenka tiesiai iš kinijos gamyklų.

100% Geros kokybės!Žemiausia Kaina.

Galime atsiųsti jums kataloge, taip, kad jūs galite parduoti savo svetainėje, ir mes padėsime jums siųsti elementus į savo klientais tiesiogiai.

1. Pirkėjas: Sveiki pardavėjas , aš negavau savo pakete, kas vyksta ?Kodėl negaliu sekti sekimo numerį?Tai yra neteisingas?Pardavėjas: sveiki, draugas, mes išsiųsti paštu , gal jie turi daryti, kai darbo procesas.Ir neturiu įkelti informaciją. 2. Pirkėjas: Labas , pardavėjas, Mano paketas buvo įstrigo muitinės, jie nebuvo išleisti jį į mane, aš negaliu gauti jį , Dabar turiu atidaryti ginčų.Pardavėjas : Atsiprašau , visų papildomų mokesčių muitų, yra pirkėjo atsakomybė .

Naudojimas Namų ūkio
Tekstilės Tapetai Medžiaga yarn
dydis can do any size you want
Tipas Tekstilės Tapetai
Stilius Vaikams
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Funkcija Miltligė, Atsparus, Formaldehidas-nemokamai, Nekenksmingas Aplinkai, Ekstra Storio, Lipnios, Atsparus Vandeniui, 3D
Medžiaga Šilko tapetai
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris 20210303001
Prekės Pavadinimas Bacaz
Naudoti Vaikų Kambarys
Kaina yra už kvadratinį metrą(kiekis)
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Animacinių filmų
Gamint. galite padaryti savo nuotraukas

Panašūs produktai