Tourbon Seminaras Rankų Darbas Įrankiai Prijuostė 3 Kišenės Savininkas Patvarus Waxwear Drobės Virtuvės Maisto Ruošimo Kolonėlė Su Antkrūtiniais Multi-Naudoti

€31.99

-30%

€45.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Prijuostė virtuvės, gamer kaukė, metalo šarvai, prijuostė barista, prijuostė virtuvės moterims, prijuostė oda, spurgos marškinėlius, cosplay šalmas, d2 doom blade, prijuostė moterims.

Komunalinių Paslaugų Prijuostė

APSAUGOTI SAVO DRABUŽIUS IR ODOS

Į tourbon parduotuvė prijuostė yra galutinis apsauga dėvėti ir skirta sunkiausias darbo vietų.Su šią programą, prijuostė, jūs galite apsaugoti savo drabužius ir kūną, efektyviai ir patogiai.Jis taip pat yra labai patvarus ir todėl turi būti be įrankių savo prekybos.

PREMIUM VAŠKU DROBĖ

Šis audinys yra atsparus vandeniui, patvarus ir lengvas.Dėl savo unikalių odos panašių požymių, jis buvo eiti į audinio karinės uniformos, lauko priedai ir karinio jūrų laivyno pavarų daugelį metų.Šis audinys yra idealus sunku darbuotojas, kaip jis gali eiti metų, be plauti, o pasirodo amžinas laiko ateiti.

GALUTINIS NAUDINGUMAS PRIJUOSTĖ

Sukurta su 3 patogus ir lengvai pasiekiamas kišenes, kad yra pakankamai didelis, kad priemonės, nešiojamuosius kompiuterius, mobiliuosius telefonus ir daugiau.Jis yra idealus, dažytojų, užkandinių, restoranų, barmenai, serveriai, padavėjai, kirpyklos, gyvūnų augintinių kirpėjai, kalvių, stalių, dailidžių, baristos, grilis, GRILIS, maisto gaminimas, sodininkystė ir daugiau.

PUIKIAI TINKA

Šis įrankis prijuostė skirta dėvėti vyrų ir moterų visų formų ir dydžių.Prijuostė taip pat yra įrengta patogi reguliuojamu kaklo dirželiu, todėl ji " vienas dydis tinka visiems.Ji taip pat turi liemenį ir sagtys, kuri yra patvari ir lengva pasiekti.

Tipas Juosmens
Prekės Pavadinimas Tourbon
dydis 81*75cm
Svoris 0.38kg
Medžiaga Drobė, Waxwear Drobės & Oda
Stilius Trumpai
Proga Užkandinių, barmenai, kirpyklos, dailidės, GRILIS, maisto gaminimas, Sodas
Spalva Ruda
Klasifikacija Rankovių Prijuostė
Naudoti Neatening/Sandėliavimo
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Drobė Prijuostė

Panašūs produktai