Aukštos kokybės Šoninis Šepetys Pakeisti Ecovacs Deebot N79 N79S N79C Conga Kompetencijos 990 Robotų Dulkių siurblys

€2.06

-21%

€2.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: deebot, battery conga 990, deebot t8, variklis varantys conga kompetencijos 990, plokštė ecovacs n79s, komanda conga kompetencijos 990, putų multi purpose cleaner, ecovac šepetys, priedai conga 990, cecotec rockstar.

Pranešimas

1,Prieš jums pirkti, galite patikrinti mūsų specialius pasiūlymus ir sekite mus norėdami gauti išskirtinius ventiliatorius kuponus! 2,Tai yra ne Originali /Originalus produktai,ką mes parduodame, yra visiškai naujas pakaitines Produktus. 3,pakuotę įeina visi rinkiniai rodomi paveikslėliai, kurį variantą pasirinkote virš. 4,Jei paketas prarado arba skaldytų tranzitu ,mes grąžinsime pinigus jums,jūs turėtumėte susisiekti su mumis artimiausiu metu. 5,Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Jntprojektai.lt.Mes padėsime jums išspręsti problemą. 6,Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų. 7,Visi priedai mūsų parduotuvėje yra plaunamas.Dėmesio: Prieš pateikdami užsakymą,įsitikinkite, kad patvirtintumėte, kad jūsų prietaisas prijungtas atitinkamas tinka modelis, nurodyta šio produkto puslapyje, galite patikrinti, ar konkretus produktas modelio numerio lentele prie jūsų prietaiso apačioje (daug šlavimo mašinos turi labai panašius pavadinimus, todėl reikia atskirti pagal konkretaus modelio numeris).Jei prašote grąžinti pinigus dėl jūsų pirkti klaidingą modelį produktą,jums bus atsakingi už grąžinimo siuntimo išlaidas.Visi mūsų produktai paramos DropShipping, jei reikia, jūs galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba!

Suderinami Modeliai

- Conga Kompetencijos 990 - Ecovacs Deebot 11S / 500 / 600 / 601 / 605 / 710 / 711 / N79 / N 79S / N79C / N79W / N79SE / DN620 / DN622 - Mamibot EXVAC660 - Eufy RoboVac 11 11C - iboto aqua V710

Siuntimo Informacija

Ekonomikos, logistikos, yra lėtesnis, dažniausiai 1-3 mėnesiai, o kartais 3-6 mėnesius.Prašome patvirtinkite, logistikos režimas jums pasirinkti, prieš jums pirkti. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8.Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito,pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.Dėmesio: Atsižvelgiant į tai, kad tarptautinių vežimų dažniausiai sutraiškyti produktų, mūsų pusėje šepečiai yra pagaminti iš plastiko ir silikono, kuris caneasily būti suspaudus ir deformuoti tranzito.Nesijaudinkite, jei tai atsitiks,tiesiog naudokite karšto vandens nusiplikymas teptuku ir jis bus grįžti prie normalaus.Jis neturi įtakos kasdieniniam naudojimui.

Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OSSIEAO
Vakuuminis Dalis Tipas Šepetėliai
Modelio Numeris ecovacs Deebot N79 N79S N79C Conga Kompetencijos 990 pusėje teptuku ecovas

Panašūs produktai