Dangtelis, skirtas "iPhone", 12 " Pro Max su Kortele Kišenėje Turėtojas 11 Luruxy Oda Nugaros Atveju Priemoka Verslo atsparus smūgiams Apsaugos Fundas

€4.71

-30%

€6.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atveju iphon x, atveju iphon xr, sony xperia z5 galinio vaizdo kamera, padengti touch, daugiafunkcinis atveju iphone, se, daugiafunkcinis iphone, iptv, atveju iphon, garbės l21, iptv premium ispanija.

HYAIZLZ Dangtelis, skirtas "iPhone", 12 " Pro Max su Kortele Kišenėje Turėtojas 11 Luruxy Oda Nugaros Atveju Priemoka Verslo atsparus smūgiams Apsaugos Fundas nuotrauka yra nuoroda tik, prašome, pasirinkite teisingą telefono modelis perkant.

1.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Pardavėjo Pristatymas Metodas neturite Stebėjimo Informaciją.Jei Jūs turite Galiojančią Sekimo Numerį Visą Stebėjimo apie Jūsų Užsakymą, Prašome Pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Epacket Ar AVS. 2. Kai laiko gavimo bus baigti ir jūs vis dar gauti savo daiktą,prašome siųsti man laišką, ir aš pratęsti gauna 15-20 dienų.Jei jūs vis dar gauti savo daiktą per 30 dienų, aš patikrinti savo laivybos valstybės express " kompanija, jei jo nėra arba tranzitu,tada man teks atsakomybė ir grąžinsime jums pinigus.Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą, linkiu jums laimingas pirkinių!mes palaikome visas mokėjimo prekybos platformą,jūs galite pasirinkti mokėjimo būdą, pagal savo įpročius mokėjimo mest būti pateiktas per 3 dienų nuo užsakymo.jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų,Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių apžvalga.jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis prieš palikite atsiliepimą,ačiū!

Prekės Pavadinimas HYAIZLZ
Feature1 kortelių lizdai laikiklio dangtelį iPhone 12 11 Pro Coque
Feature2 telefono dėklas su piniginės laikiklis iPhone 11 12 Pro Max
Kilmės KN(Kilmės)
Tinkamų Žmonių Moteris, lady, Merginos, Berniukai, vyras
Savybės Multi-funkcija kortelės turėtojas telefono dėklas
Dizainas Paprastas
Suderinamos Prekės "APPLE"
Funkcijos 2 Atsparus smūgiams, Anti-drop, anti-scratch, Anti-Slydimo
Suderinama Model2 už iphone12pro max atvejais vyrams
Kokybė AAAAAA+
Spalva juoda, Mėlyna, Žalia, Raudona, Geltona
Suderinama Model1 iphone 12 Kortelių Lizdai atveju
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Medžiaga Aukštos kokybės Minkštos TPU+Odinis Kortelių lizdai

Panašūs produktai