Redragon Keycaps 104 Double Shot Apšvietimu Electroplate Pudingas Keycap Rinkinys su Kamščiatraukis, "PASIDARYK pats" Cherry MX RGB Mechaninė Klaviatūra

€20.14

-20%

€25.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pagrindiniai bžūp kamščiatraukis, pelės redragon, centras kepurės, genshin poveikio hoodi, blue cherry mx, asmens sargybinis laisvų rankų įranga, mergina laisvų rankų įranga, klaviatūros keycap, keycap pbt, keycap rinkinys.

Suderinamas su visais Cherry MX klavišą jungikliai ir Cherry MX-pavyzdžiui, jungikliai, įskaitant labiausiai HyperX/Kailh/Gateron/Outemu klavišą jungikliai ir dauguma kitų mechaninių jungiklių.

Paviršiaus PBT keycap yra electroplated metalo, palyginti su ABS keycaps, jie turi privalumų, didelis kietumas, atsparumas dėvėjimuisi, patogus jutiklinis, Aliejus, Atsparus, ir ne prilipti prie rankų.

Laiškas yra tuščiaviduriai, ir apšvietimas gali lengvai prasiskverbti originalus parodyti, spalvingas spalvos.

104Pcs OEM profilis keycaps ir keycap kamščiatraukis.

Produktas yra tik keycaps,ar neapima klaviatūra.

Produkto aprašymas:

Kodėl electroplated metalo, bet ne grynas metalas keycap? 1.Grynas metalas keycaps yra per sunkūs,,, kuri gali lengvai sugadinti jungikliai ir sutrumpinti gyvenimą jungikliai. 2.Grynas metalas keycaps yra sunku, negali tilpti jungikliai gerai. 3 .Apačioje keturių pusių iš gryno metalo keycaps turi defektų, tokių kaip duobes, kurios sugadinti išvaizdą.

Tai keycap rinkinys yra suderinama su dauguma žaidimų mechaninė klaviatūra, tokių kaip REDRAGON/Ducky/Corsair/Anne PRO 2/Motospeed/Filco/HyperX/Leopold/Rosewill/Das/GMK mechaninė klaviatūra ir t.t.

Prekės Pavadinimas redragon
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Klavišas Caps

Panašūs produktai