1PCS Didelis Animacinių filmų Bear Rabbit Šuo Naktį Šviesos diodų (Led Stalo Lempa, Miegamojo staliukas, Lempa Kalėdinių Dovanų Baby Vaikų Vaikai

€2.72

-9%

€3.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lempos tabl, manda meškiukas, artemia, naktiniai staleliai, lempa su bluetooth, lempos triušis, vaikai lempos, skirted staliukas, jack russel, lempa, stalo lempos plug.

Informacija -100% visiškai naujas ir aukštos kokybės. -Mielas lokys, Kiškis ar Šuo formos (prašome pasirinkti, kuri suformavo norite) , puiki dovana vaikui. -Matinio ABS plastiko kūno, labai patvarus. -Įtampa: AC 110-240V -Šviesos šaltinis: E14 lemputės-Nominali Galia: Kaitinamoji lemputė ( -Jungtis: Europos standartas apvaliomis jungtimis prijungti. (mes padėsime 1pcs pakeisti kištuką.MUMS kištukas su juo.kad pakeisti kištukas yra nemokamai) -Dydis: 25x20x18cm -Svoris: 300g pakuotę Įeina: 1 x stalo lempa, 1 x AC 220 E14 šiltai balta šviesos lemputės Ateiti su mažmeninės langelyje Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas registruotu paštu.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 20--50 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamų atsiliepimų yra negali išspręsti problemos.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per Jntprojektai.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Jungtis Prijungti
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas banggood
Sertifikavimo CE
Naudojimas Perjungimo
Output Type Nėra
Išėjimo Įtampa Nėra

Panašūs produktai