1Pc Mobiliojo Telefono Signalo Stiprinimas Lipdukai Antenos Nešiojamų Didinimo Stiprintuvas Lipdukai Stiprintuvo Signalo Lauko Signalas P6I1

€0.72

-25%

€0.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gsm signalo stiprintuvas 800mhz 1800mhz, garsiakalbis lipdukas, lipdukas antenos stilius, gba atgal lipdukas, antena gsm stiprintuvas, 800 mhz, išorės yagi antena, Yagi Antena, logotipas garsiakalbis, mobiliojo signalo stiprintuvas zte, antenos stiprintuvas lipdukas.

ypatybė:

Mobiliųjų Telefonų Antenos Stiprintuvas-naujausias "nokia" sukūrė šiuos stiprintuvus ir kiti mobilieji telefonai, ir gali taip pat padidinti gavimo galimybes, dvi antenos, įskaitant Būdu Radijo imtuvai PDA, walkie-talkie, sirena, ir net savo belaidis telefonas.Šeima

Patobulintas peržiūrėtas mobiliųjų telefonų antenos stiprintuvas Mūsų naujos kartos peržiūrėtas mobiliųjų telefonų antenos stiprintuvas yra geriau nei bet kada.

Antenos stiprintuvas dabar yra stipresnis ir turi blizga aukso spalva.Ji taip pat ateina su instrukcijomis, kaip įdiegti ir išbandyti naują antenos stiprintuvas.

naudos:

1) didelio poveikio, pvz., 4 pėdų antena mobilųjį telefoną.

2) Gerinti priėmimo poveikį ir sumažinti statinės elektros laivuose, keltuvai, automobiliai, pastatai, tuneliai ir kalnai.

3) Gali būti naudojama analoginių, skaitmeninių ir tri-band

specifikacija:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Kiekis: 1 vnt

Dydis: kaip parodyta nuotraukoje

Spalva: juoda ir aukso

Į paketą įeina:

1 *Signalo stiprinimas lipdukas

pastabos:

1. Spalva gali skirtis dėl šviesos ir kitų priežasčių.

2. Produktai yra visi išmatuotas rankiniu būdu, su šiek tiek matavimo klaidų.

3. Dėkojame už supratimą.

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Prekės Pavadinimas GRWIBEOU
Lipduko Tipas Atgal
Modelio Numeris YPG7655
Produkto Tipas Lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mišrios Medžiagos

Panašūs produktai