Multi-funkcija Sukimo momentas Riešutų Raktu Chromo-molibdeno Plieno, Lankstus, Lankstymo Remonto Įrankiai 5 in 1 Reketas, Reguliuojamas Raktas

€9.20

-60%

€23.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: multi raktas, lankstus ratchet raktas, reketas, Veržliaraktis, hazet sukimo momento raktas, actekų, lanksti sukimo momento raktas veržliaraktis, barelį veržlių raktas, 5 in 1 multi function gali atidarytuvas, pirkti reguliuojamas raktas.

[relateproductdetail/]

10 colių 5 in 1 Reketas 180 Laipsnių Reguliuojamas Raktas Nešiojami Sukimo momentas Riešutų Raktu Remontas, Rankiniai Įrankiai, Oro Kondicionavimas Vandens Vamzdžių Vonios kambarys

Ypatybė:

1. Į reketas, raktas gali pasukti veržliarakčio galvą 180 laipsnių kampu pasiekti sunkiai pasiekiamas tvirtinimo detalės.Leidžia jums paversti veržlės ir varžtai nenuimant veržliarakčio iš užtrauktukų, todėl jį lengva naudoti mažose erdvėse.

2. Lankstus ratchet raktas turi ypatingą reketas, dizaino, kuris gali būti laisvai perėjo tarp normaliu raktu ir reketas, veržliaraktis.Į reketas, jungiklis leidžia veržliarakčio būti naudojamas kaip reketas, raktas ar kaip tradicinis raktu.

3. Jis yra lankstus ir naudoja dizainas pratęstas ruožas žiedas varžtas.

4. Reguliuojamas širdys dizainas, tinka keli specifikacijos temas.

5. Dual režimą, greitas režimu su reguliuojamu didelis sukimo momentas.

Plačiai naudojamas priežiūra: Reguliuojami veržliarakčiai tinka žandikaulio angos ir tiksliojo mašininio apdirbimo žandikaulių ir objektyvų žiedą padarinių kirminų.Jie sutikti įvairių užtrauktuku dydžių, ir yra labai tinkama priežiūra ir remontas, buitinės technikos ir santechnikos jungiamosios dalys.

Specifikacija:

Medžiaga: Chromo-molibdeno plieno, cinkuoto paviršiaus

Maksimalus atidarymas: 45mm

Ilgis: 255mm

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Raktas

[relateproductdetail/]

Savybės Daugiafunkcinis
Prekės Pavadinimas alloet
Medžiaga Chromo-vanadžio Plieno
Veržliarakčio Sukimo Momentas Riešutų Veržliaraktis
180 Laipsnių Reguliuojamas Raktas rankiniai įrankiai
Tipas Veržliarakčiu
Modelio Numeris Veržliarakčio
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai