Spausdinti Kėdė Padengti Elastinga, Sėdynės, Kėdė Apima Nuimamas Plaunamas Ruožas Pokylių Hotel Valgomasis Biuro Kėdė Cover34

€1.69

-35%

€2.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: safa pagalvėlės sėdynės padengti, sniego klozeto dangtis kalėdinė dekoracija, kėdė padengti kiemo, dangtelis kilimas, bambuko kėdė sėdynės padengti, koralų vilnos dangtis, šeniliniai sofa dekoro pagalvę padengti, sėdynės dangtis, nugaros parama.

Mados dizaino,100% visiškai Naujas,Aukštos kokybės!Medžiaga: 8 %Spandex + 92% Poliesteris Pakuotė: 1pc Kėdė Padengti Dydžio Geriausiai Tinka Pirmininkas: Atgal Aukštis: 45~60cm(17.7~23.6 colių) Sėdynės Ilgis: 40~50cm(15.74~19.68 colių) Sėdynės Plotis: 40~50cm(15.74~19.68 colių) pastaba:prekės kėdė padengti nėra įtraukta kėdės ir kiti produktai .Prašome įsitikinkite, kad jūsų kėdės dydis intervale nuo prieš jums mokėti ,ačiū.Maloniai Priminimas 1.Rankinis matavimas 1-2cm paklaida yra leistina 2.jei nori kito dydžio,prašome susisiekti su mumis 3.įvairių šalies dydis yra skirtingas ,prašome patikrinti jį prieš jums pirkti 4.dėl tolimojo susisiekimo problema ,produktas bus šiek tiek sulenkite,produktas ne toks plokščias kaip nuotraukoje,bet neturi įtakos naudojimas 7.Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą .Mes garantuojame, kad stilius yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose. 8.kuris iš jūsų gali pasirinkti iš spalvų Mygtuką, prašome susisiekti su mumis.

PASLAUGOS

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome būtinai susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus ar darbo ginčų,todėl mes galime išspręsti problemą į teigiamą pusę.Kaip jūs galite įsivaizduoti,kad jūsų gerų atsiliepimų yra gyvybiškai svarbi mūsų sėkmės.

2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite bet kokių klausimų, don\ \ 't, nedvejodami kreipkitės į mus.

MOKĖJIMO

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

PAKAVIMO IR SIUNTIMO GARANTIJA

1) Daiktų, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

3) prekės yra vežamos Kinija Paštu,Jntprojektai.lt Stardand ,E-Pakelis arba laivybos būdas, jūs turite pasirinkti,pasiekti daugelio šalių, per 10-30 darbo dienų,neskaičiuojant švenčių dienomis ir savaitgaliais.

4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 35 darbo dienų.Jei galite\'t gauti po 35 darbo dienas.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, please don\ \ 't kainos pasiūlymą.Mes don\ \ 't norite gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

7) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjas\ \ 's atsakomybė.

8) Prašome patikrinti, su savo šalių\ \ 's muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

KITI PATARIMAI

1)Didmeninės ir lašas laivybos ,didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir laimėjo\'t palikti informacijos apie mus, jei jums\'d patinka.

2)Gauti daugiau nuolaidų ,ačiū už jūsų susidomėjimą mūsų daiktų.Yra nustatyta suma off nuolaidos ir kuponai į mūsų parduotuvės, jūs galite naudoti ją, jei jūs patenkinti sąlygomis.Ir jei jūs padaryti didelį užsakymą ,mes galime suteikti jums daugiau nuolaidų ir greitas pristatymas.

3)Pritaikyti produktą ,mes galime pritaikyti dizainą ir dydį dauguma namų tekstilės daiktų mūsų parduotuvėje.Įskaitant: Sofa dangtis,kėdė padengti,pagalvėlė padengti ir kt.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo daugiau informacijos.

4)Mūsų grąžinimo politika, jei ji\'s, kokybiškų prekių,arba prekės siųsti klaida,mes siūlome visa grąžinamoji išmoka.Jei pirkėjas nupirko negerai prekes,pirkėjas neprivalo mokėti krovinių grąžintas prekes,taip pat gali būti grąžinti visą.

5)Patvirtinti adresą ,bandykite suteikti mums išsamią informaciją, kaip įmanoma adresą,pavyzdžiui, pašto kodą,buveinės, telefono ir mobiliojo telefono numerį.

6)rusų pirkėjas ,jeigu rusijos Federacija klientas,prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę,kitaip gal negalėjai\ \ 't got prekes.Ačiū.

Naudoti Paplūdimio Kėdės, Rankos Kėdė, Viešbutis Kėdė, Vestuvių Kėdė, Pokylių Kėdė
Spalva kaip foto parodyti
Modelis SPAUSDINTI
Kiekis 1pc
Specifikacija Kėdės nugaros aukštis gali būti nuo 45-60 cm
dydis Universalus Dydis
Medžiaga Spandex / Poliesteris
Modelio Numeris Kėdė Padengti
Stilius Modernus

Panašūs produktai