9.5 cm 24g Varlė Žvejybos Masalas Viršų Vandens Minkštas Masalas Tikroviška Žvejybos Reikmenys

€1.25

-27%

€1.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: varlė suktuko, pranešk apie netikrą varlė, suvilioti popper, varlė popper, žuvų viliojimo rinkinys, suvilioti lydeka, masalas žuvims, žuvų ir varlių, dirbtinis masalas varlė, minkštas masalas.

Dvigubi Kabliukai Bionic Varlė Žvejybos Masalas Crankbait 9.5 cm 24g Silikono Minkštas Viršų Vandens Tikroviška False Masalas Lauko Žvejybos Reikmenys

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Ilgis: 9.5 cm/3.74 į

Svoris: 24g

Modelis: I

Naudojimas:

1. Vaikščioti šuo

Tai yra labiausiai paplitusi veikimo paviršiaus jauku.Nuolatinis šviesos stulpų patarimas daro vadovas false masalas sūpynės kairėje ir dešinėje.

2. Imtis pastoviu greičiu

Prašome sulėtinti, kai jūs imtis linija, vienodas greitis, taip, kad varlių kojų, gali kilti realus dinaminis.Siekiant greitai išvynioti yra traukti virš vandens pritraukti grobio žvejybos vietoje.Po pakartoti du ar tris kartus, lėtai derliaus gali būti pasiektas.Daugelis Diaoyou Luya snakeheads paprastai naudoja šį metodą.

3. Derinys užraktas ir sustojimo

Po mėtyti iš varles, tai gali būti panaudojama labai lėtai, sustabdyti ir rinkti, ar leisti jam likti ant vandens žolės skylę, švelniai purtyti polių patarimas ir tegul jis sūpynės kairėje ir teisę į savo pradinę vietą.

4. Žuvis vilioja paspausdami lazdele

Pirma tegul jis plūduriuoja paviršiuje, jėga lazdele suristi, tegul ji neria, palaukti, kol ji turi plaukti, ir pakartoti tai, dirgina thunder žuvų žvejybos vietoje.

5. Kasimo ir lėtas uždarymas

Po vandens masalui kriauklės, tai gali užtrukti iki linijos skirtingu greičiu leisti jai plaukti viduryje vandens arba vilkite apačioje.Šios rūšies paieškos taikymo sritis yra gana plati.Jis imituoja povandeninio judėjimo varlės.Žinoma, dėl konkrečių svorio problema, kai varlės kriaukle gana lėtai, po saugoti vandens.Šiuo metu, jis gali būti naudojamas derinys užraktas ir sustojimo.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Varlė Žvejybos Masalas

Modelis Aš, a
Kategorijos SUVILIOTI
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Dirbtinis Masalas
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas VKTECH
Modelio Numeris Žvejybos Masalas
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis, Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream
Svoris 24g
Ilgis 9.5cm/3.74in
Kiekis 1

Panašūs produktai