Kinų Stiliaus Bonsai Puodai Kvėpuojantis Keramikos Bonsai Puodai Su Skylėmis Kinų Stiliaus Bonsai Mokymo Vazonas Keramikos Amatai

€4.39

-40%

€7.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bonsai, vazonas vienuolis, augalų puodą, pot, bonsai puodą keramikos žalia, augalai vazonuose, AUGALŲ, dekoro sodas, vazonas, kinijos marškinėliai.

(1)Lengvas Ir Tvirtas - Naudojant tvirtas Keramikos medžiagos, lengvas & Tvirtas ir dėvėti, atsparus, užtikrinti sveiką ir saugią augimo aplinką augalais.Puikiai tinka papuošti namų biuro, virtuvės, patio arba denio.

(2)Drenažo Skylę -Drenažo skyles galės nutekėti vandens perteklius laiku palengvinti sveiką augalų augimą.Ir jei jūs esate artimuosius, pavyzdžiui, augalų, kodėl gi ne suteikti jiems geriausia dovana iš visų: super mielas puodai!

(3)Minimalistinė Išvaizda Ir Spalva - Elegantiškas spalvų ir minimalistinis išvaizdą, puikiai integruota su šiuolaikinių interjero dizaino.

(4)puikiu Kokybės - Augalams reikia geros dirvos, vandens, saulės spindulių, daug meilės ir geras, tvirtas puodą.Palikit pirmiausia jūs, bet mes galime padengti paskutinis su mūsų aukščiausios kokybės puodai, pagaminti paskutinis ir bus puikus namai savo žaluma.

(5)Paslaugos-pažadame pateikti patenkintas paslauga kiekvienam klientui, jei yra bet kokia kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, ir mes suteiksime jums geriausias sprendimas.

Spalvos, kaip parodyta Svoris: 132.0 g

Dydis: 9.7*6.6*3.2 cm

Medžiaga: Keramika

Savybės: atsparus korozijai, ne lengvai deformuojasi, orui, patvarus, su vandens lizdo apačioje vazonas

Gėlių puodą su skylutėmis *1

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

4 funkcija Kinų Stiliaus Bonsai Puodai Vazonas
Yra Protingas Prietaisas No
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Apdailos Kinų Stiliaus Bonsai Puodai Vazonas
2 funkcija Kinų Stiliaus Bonsai Vazonas
Naudojimo Sąlygos Desktop
Modelio Numeris Kinų Stiliaus Bonsai Puodai Vazonas
Keramikos Tipas Kinų Stiliaus Bonsai Puodai Vazonas
Funkcija 5 Bonsai Puodai Gėlių vazonus
Medžiaga Keramikos
Stilius kinų stiliaus
3 funkcija Vazonas Kvėpuojantis Keramikos Bonsai Puodai
Tipas Puodą Padėklai
Funkcija 1 Glazūruotos Apdailos Sodinamoji
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai