Danijos Duonos Tešlą Šluotele, Nerūdijančio Plieno olandų Duonos Tešlą Šluotele, Profesinės Kepimo Įrankius, Lengvas, efektyvus ir priemokos

€2.40

-32%

€3.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kepti duoną, Duona, baras maišykle, danija, danijos tešlos, Testas, elektrinės maišyklės, tešlą šluotele, pieno maišytuvas, laboratoriniai maišykle.

Savybės:

1. Profesionalūs Kepimo Įrankiai: Lengvas, efektyvus ir aukščiausios kokybės olandijos tešlą šluotele, yra tiesiog puikus maišymo duonos tešlą, slapukas tešla, picos tešla, pyragai, bandelės, sargas duonos, greitai duonos, ciabatta duona, cornbread, blynai, prancūziška duona, sausainiai, desertas

2. Puikus Kokybės: Visada turi savo šluotelė į rankas!Su mūsų danijos Tešlą Šluotele, pagaminti iš aukščiausios 430 nerūdijančio plieno, jūs galite maišyti savo tešlos bet kuriuo metu.Ilga rankena suteikia svertą, kad puikus maišymo ir veidrodėliai, lengviau lydant kartu savo sudedamųjų dalių.

3. Ilgos Rankenos Dizainas: Su mūsų duonos tešlos olandų Šluotelė, jūs galite padaryti maišyti tešlą, bet kuriuo metu, kol duona šluotelė yra jūsų rankose. 3 kartus greičiau nei įprastos plastikinės mentelės, mediniai šaukštai.

4. Lengva Valyti: išvalyti per kelias sekundes!Tiesiog mosikavimas jūsų šluotelė šiltu muiluotu vandeniu, išskalaukite ir išdžiovinkite.

5. Puiki Dovana: Puikus šventės, vestuvės, gimtadieniai, Kalėdos ir bet koks jubiliejus, kaip dabar.Apsaugoti rankas nuo įsikibimas su miltų ar dar kažkas.Iš esmės, tai alternatyva viską, ką turi savo stalčių, kad nebuvo darbe puikiai ant duonos tešlą, batters ir mišiniai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Danijos Tešlą Šluotele

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Dydis: apie 21.5*8,5 cm/8.46*3.35 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x danijos Tešlą Šluotele

Modelio Numeris Maišykle
dydis about 21.5*8.5cm/8.46*3.35in
Kilmės KN(Kilmės)
Specialybės Įrankiai Tipas Kita
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Kita
Sertifikavimo CIQ

Panašūs produktai