Pavasarį, Rudenį 2 vnt Moterų Mantija Rinkiniai Satino Karšto Seksualus apatinis Trikotažas Derliaus Sleepwear Moterų Namų Drabužiai

€28.29

-72%

€101.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nuotakos kimono skraiste, šilko skraiste, miego drabužiai moterims, namų moterų vasaros apdaras, nėrinių lingerie skraiste rinkinys, bathrob moterims, satino chalatai moterims, žalia, chalatas moterims, pajama, aikštėje žiedai.

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Medžiaga :

Super Minkštas Ruožas Satino (Poliesteris)

Spalva:

Balta /Tamsiai Žalios /Deep Pink /Red

Dydis Informacija:

Skraistės Ilgis :106 cm Skraiste Krūtinė: 106 cm, Rankovės :42cm Vidinis Ilgis :90 cm, Vidinės Krūtinė :90 cm

Pečių diržai gali būti koreguojama,

1. Giliai Rožinės Spalvos

2.Žalia

3.Balta

5.Raudona

1. Mes atsiųsime elementus per 1-7 darbo dienas, kurias po to, kai mokėjimas buvo patvirtinta.Įsitikinkite, kad jūs pateikti teisingą pristatymo adresą ir tel.Visos prekės bus vežamos pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte. 2.Konkrečios laivybos metodus negali būti reikliems pirkėjams .Jei nesate tikri, apie pristatymo būdus ,prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti užsakymą . 3. Kartais jis būtų ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų,prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį. 4. Jei norite gauti prekes greičiau, susisiekite su mumis.Mes galime laivas DHL / Aramex / UPS/ TNT / DPD / "FedEx".Tai užtruks apie 3 ~ 8 darbo dienas.

Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Mantija Rinkiniai
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris 8613
Sezonas Vasaros
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Tipas Kietas
Storis Plonas

Panašūs produktai