100-1000g Sukelti Mažų Luitų Gryno Švino Dalelės 99.998% grynų

€8.51

-9%

€9.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vario luito, metalo liejinio indas, aukso luito metalo, 12v maitinimo zondas, kinijos aukso luito, rankiniai metalo liejinio, ancel, maitinimo zondas, sidabro luitai, bismuto liejinio.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes tiekėjas, visų rūšių metalo žaliavos.Tai susibūrimo vieta cheminis elementas entuziastai ir gamtos mokslo entuziastų.Prašome sekti mūsų parduotuvėje.

Produkto Aprašymas

Pavadinimas: Pagrindinis

Grynumas: 99.998%

Elementas, simbolis: Pb

Atomo numeris: 82

Santykinė atominė masė: 207.2

Tankis: 11.3437 g/cm3

Lydymosi temperatūra: 327.502°C

Virimo taškas: 1740℃

Prašymas

Švinas yra melsva juoda-balta metalo, bet jis yra lengvai oksiduoti pagal deguonies ore forma, pilka-juoda, švino oksidas, todėl švino mes matome, dažnai yra pilka.Švinas yra silpni plastiškumas, stiprus malleability, aukštas atsparumas korozijai ir geras atsparumas radioaktyviųjų skvarba.Dėl savo puikių rezultatų, švino, švino junginių ir jų lydiniai yra plačiai naudojamas pramonėje, pavyzdžiui, saugojimo, baterijų, kabelių apvalkalai, mašinų gamybos, laivų statyba, lengvosios pramonės, ir švino oksido.

Prekės Informacija Rodo

Pagrindiniai Produktai

Įvairių metalų, žaliavų ir periodinę lentelę kubeliai ir kt.

Po Pardavimo ir Feekbacks

Po Pardavimo ir FeedbacksYou pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.

Labai ačiū!

Geriausi Linkėjimai!

Formos blokuoti
Tipas Minkštas
Composite Švinas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pb
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai