QMCOCO 925 Sterlingas Sidabro Paprasta Madinga Geometrinis Aikštėje Micro Cirkonis Stud Auskarai Moterims Vestuves Dovanos

€1.49

-41%

€2.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: exhibitor earrings square, auskarai džinsai aikštėje, auskarai kvadratinį rėmelį, auskarai triušis aikštėje, auskarai moterų aikštėje, auskarai violetinė aikštėje, auskarai komponentai aikštėje, perlamutras, auskarai aikštėje, diamons auskarai aikštėje, auskarai aikštės kampo.

Šiltas Patarimai

1.Apie pritaikymas:yra kiekis, reikalavimas pritaikyti produktai.Prieš pirkdami, galite kreiptis į mūsų pardavėjas kalbėti apie detales.

2. Kaip mes testą vertus, gali būti kai kurių klaidų.Prašome atkreipti materialus objektas, kaip standartas, dėkojame už jūsų supratimą!

3.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes stengiamės jas išspręsti už jus, kol jūs esate patenkintas.Pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Ačiū!

4.Jei jūs norite žinoti daugiau apie produktą galite rasti mūsų klientų aptarnavimo aiškiai suprasti, ačiū už jūsų dalyvavimo!

5 .Pastaba: Dėl šaudymo priežastis, spalva gali egzistuoti tam tikra spalva skirtumas, prašome vyrauja natūra, prašome suprasti!

Šalutinis Akmens Nėra
Sertifikatas No
Metalinis Antspaudas 925, Sterling
Bauda ar Mados Bauda
Spalva sidabrinė
Modelio Numeris E0290
Prekės Svoris 1.9g
Proga šalis
Formos\modelis Aikštė
Pagrindinis Akmuo Cirkonis
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Mielas/Romantiška
Prekės Pavadinimas QMCOCO
Lytis Moteris
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Metalų Tipas sidabrinė
Procesas Trijų sluoksnių danga

Panašūs produktai