4 In 1 Elektros Hand Blender Maišytuvu Virtuvėje Rankiniu Maišytuvu Maisto Maišytuvas Namų Sulčių, Kiaušinių Spragilas Daržovių Mėsmalė, Vaisių Sulčiaspaudė

€26.55

-31%

€38.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sulčiaspaudė citrina, tešlą spragilas, virtuvės maišytuvas, rankinis maisto procesorius malūnėlis, mixr, kiaušinių spragilas, vaisių maišytuvas, cemento maišytuvas, dj mini maišytuvas, virtuvės zondas termometras.

Pagrindinės Funkcijos:

Maišant mėsos faršas, spaudžiant sultis, gniuždymo ledo, plakimas, smulkinimo, maišymo, mėsa ir makaronai, mušti sojos pieno, mušti kiaušinių, todėl pieno kokteiliai, maišymo, namų virtuvė, "PASIDARYK pats" rankų darbo muilas, kremas ir kt., paprastas ir praktiškas ir labai ekonomiškas.

DUK:

1.Kas tiekėjo rekomenduojama laivybos metodą?Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas, po apmokėjimo gavimo.Mes remiame daug laivybos metodai,įskaitant oro paštu, pašto ir greitai Express".Paprastai nemokamas pristatymas būdas yra Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas arba China post", kuris trunka 7-45 dienų.Jei norite pasirinkti greičiau laivybos būdas, pavyzdžiui, EMS,DHL.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. 2.Kas jūsų garantijos politikos?Jei produktas jums gauti ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės,pardavėjas žada, kad jūs galite grįžti prieš tai, kad yra baigtas(kai paspausite "Patvirtinti, Kad Gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpis)ir gauti visą kompensaciją.Grįžti laivybos mokestis bus mokamas pagal save.Arba,jūs galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju. 3.Gausiu nuolaida, jei perkate urmu?Jei jūs pirkti du ar daugiau produktų, jums bus gauti papildomų nuolaidų.Jei norite su mumis bendradarbiauti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes pasistengsime atsakyti jūsų žinutę, taip greitai, kaip įmanoma.

Apie Dropshipping:

1.Priimti Dropshipping, o mes jums nereikia įdėti jokių sąskaitų, QR kodų, akcijos atliekų vežimo, Todėl Nereikia nerimauti, Tiesiog jį įsigyti, mes padarysime viską gerai jums . 2.Mes esame užtikrinti kiekvieno prietaiso būti išbandyta griežtai prieš išvežti, TODĖL visus produktus galima garantuoti 100% aukštos kokybės prieš išsiųstas.Ačiū jums labai!!! 3.mes greitas pristatymas metodą, jungtinė karalystė ,Vokietija ir Prancūzija ,paprastai pristatymo laikas apie 10-20 dienų sveiki perparduoti mūsų produktas

Funkcija 1 Sultys Extractor
Funkcija 3 Vaisių ir Daržovių maišiklis
Prekės Pavadinimas Airmsen
Sertifikavimo CE
Įtampa (V) 220V
Funkcija 6 Nerūdijančio Plieno Maišiklis Rankiniu Maišytuvu
Funkcija Spragilas Išmetiklis Mygtuką, Belaidžiais
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 4 Mung Pupelių Pasta
Funkcija 5 Tešlos Minkymo
Būsto Plastikiniai
Struktūra Rankiniai
Numeris Greičio Nustatymai 2
Galia (W) 500W
Funkcijos 2 Kiaušinių Plakimo

Panašūs produktai