13 Spalvų Apvalių Vertus, Ventiliatorius Kinijos Stilius Derliaus Spausdinimas Šilko Ventiliatorius Vestuves Šokių Reikmenys

€1.43

-30%

€2.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ventiliatorius, japonų, ventiliatorius šilko, lankstymo ventiliatorius vyras, paprastas lankstymo ventiliatorius, kinijos medžiaga, spalvinga ventiliatorius kinų stiliaus, ranka ventiliatorius vyrai, kinijos ventiliatorius, kinijos marškinėliai, ranka ventiliatorius vyras.

Savybės:

1. Ilga rankena kutas pakabukas dizainas, nešiojamų ir dekoratyvinis, patogu laikyti ir nešiotis. 2. Paviršiaus peizažas ir gėlių modelio, įvairių raštų ir stilių galima pasirinkti, klasikinė ir elegantiška, tačiau pasilieka senovės žavesio, tai taip pat daro ventiliatorius atrodo vertingas. 3. Tinka namo apdaila, vestuvėms, šokių rekvizitai, fotografija rekvizitai, kolekcionuojamų, ir taip pat gera dovana draugams.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Rankiniai Ventiliatorius Medžiaga: Dirbtinė Šilko Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje(13 Spalvų Pasirinkimas) Skersmuo: 21cm(Vidut.) Rankenos Ilgis: 12cm (Vidut.)

Pakuotė:

1Pc* Vertus Ventiliatorius

Technika Laisvos Formos
Ventiliatorius Rib Medžiagos Mediena
Skaičius Ventiliatorius Šonkaulių 1
Kilmės KN(Kilmės)
Ventiliatorius, Apimantis Medžiaga Šilko
Yra Sulankstomas No

Panašūs produktai