Kamufliažas Drabužiai Tiktų 3D Klevo Lapų Lengvas Ghillie Kostiumas, Dviejų dalių Medžioklės Drabužių Džiunglėse Kostiumas Už Medžioklės Reikmenys

€12.72

-46%

€23.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda camoflauge, 3d lapų kostiumas, taktinis ghillie gaubtu, 3d kamufliažinis kostiumas, ghilie poncho, banxeer, medžioklės apranga kelnės, camouflag, kariuomenės kamufliažas ghillie kostiumas, heng long.

Kamufliažas Drabužiai Tiktų 3D Klevo Lapų Lengvas Ghillie Kostiumas, Dviejų dalių Medžioklės Drabužių Džiunglėse Kostiumas Už Medžioklės Reikmenys

Kulka Taškų: 1、Orui ir Patogūs: Kostiumai yra pagaminti iš poliesterio, orui ir patogūs.Jis jaučiasi labai minkštas ir super lengvas (tik apie 400 G).Tai yra sklandžiai ant odos, todėl jūs galite dėvėti marškinėliai apačioje.

2、Pločio Paskirtis: Galima naudoti įvairius įrenginius, pavyzdžiui, medžioklės, šaudymo, laukinių paukščių, persekiojimas, dažasvydis, oro pistoletas, laukinės gamtos fotografija, paukščių stebėjimo, filmavimo, naktinis klubas, medžio namas ir kt.

3、Užtrauktuko Dizainas: Mes teikiame mygtuką ir užtrauktukas dizaino liemenės savo pasirinkimą.Galite greitai traukti užtrauktuką nešioti.Tiesiog pasirinkite dizainas jums patinka.Nailono virvutės skrybėlę gali suteikti geresnį slepiasi galia.

4、Elastinga Juosmens: elastiniai juosmens kelnes yra lengva reguliuoti dydį (juosmuo apie 27,5 colių-45.5 cm), tinka beveik visiems.

5、Trys Dydžiai Pasirinktinai: Keturi elastiniai juostos ant rankų ir kojų, lengva nešioti ir greitai judėti.Aukštis apie 5'4-5'9 (paprastai M/L) tinka daugumai suaugusiųjų ir jaunų žmonių.Aukštis apie 5'9-6'3 (paprastai XL/XXL) tinka ūgio žmonės.Mes taip pat pridūrė, dydis vaikams: apie 2.95 cm-3.77 cm aukščio.

Savybės:

1. Tai yra medis, kamufliažas laimingas kostiumas su pakankamai dirbtinių lapų paviršiaus, suteikia gerą maskuotė medžių ar tamsios aplinkos.

2. Tai suteiks labai naudingos, medžioklės, laukinių vištų, lauko fotografijos ir kt.

3. Pagamintas iš orui ir patogūs medžiagų, jis jaučiasi super lengvas ir sklandus, kai dėvimi.

Techniniai duomenys:

Dydis: M/L, XL/XXL, vaikų dydis

Spalva: kaip nuotraukose parodyta

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys Kamufliažinis Kostiumas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Drop laivyba/Didmeninės Parama
Spalva Žalia maskuotė
Svoris about 400 G
Funkcija Kvėpuojantis ir patogiai
Medžiaga Poliesteris
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas kamufliažinis kostiumas
dydis M/L, XL/XXL, children size
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį, Vyrai / Moterys / Vaikai

Panašūs produktai