Vaikų anglų kalbos Rašybos Blokai Žaislas Gyvūnų Pažinimo Įspūdį anglų Apšvietos Ankstyvojo Ugdymo, Mokymosi Žaislai

€7.11

-40%

€12.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mediniai medžiai, žaislai, blokuoti statyti, las dėlionės, didelis puzzle 1000, kia shuma, sekso žaislas, vaikų ugdymas, vystymosi švietimo žaislai, mideer dėlionės, robotas transformuoti.

Kulka Taškų:

1、Ankstyvojo Lavinimo Žaislas: Į setcontains 66 modelius, 26 didžiąsias raides ir 26 mažosios raidės, naudinga kūdikiams atpažinti, žodžių, raidžių, gyvūnų figūras ir formas.

2、Traukinio Vaikų Loginį Mąstymą: Pirma, atsitiktine tvarka, pasirinkite kortelę, antra, rasti atitinkamą raidę rašybos pagal modelį, trečia, rašybą ir sužinoti skaitydami, ir pagaliau užbaigti rašybos, nustatantis geras pagrindas tolesniam mokymuisi.

3、Naudotis Piršto Grabus Gebėjimas: Naudoti dideles galvosūkiai, kad netyčia prarijus, patogus mažų vaikų rankas, kad suprastum, kad vaikai galėtų pagerinti rankų judesių koordinavimą metu žaisti

4、Sklandžiai Įspūdį: Pagamintas iš medinio medžiagos, 360° apvalios ir ne, šerpetų, negali pakenkti kūdikio nesubrendęs rankas, ryškių spalvų atitikimo padeda gerinti vaikų norą mokytis.

5、Puiki Dovana: Tinka vaikams nuo 3, 4, 5 ir 6 metų amžiaus.Tinka mokymasis namuose.Tai sumažina spaudimą mokytojams ir tėvams.Labai įdomu vaikams.

Specifikacija:

Medžiaga: mediena

Tinkamas amžius: daugiau nei 36 mėnesiai

Pakuotė: Ne Lauke !Išsaugoti Pašto.Buvo Gauti Maišelį

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys Rašybos Žaislai

Pastaba :

Kai gavote savo paketą, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Rašybos žodis žaidimas Laiškas
Rekomenduojame Amžius 25-36m, 4-6y
Modelio Numeris A209
sudoku KORTELĖS
Stilius Animacinių filmų
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Įspėjimas NO
Puzzle Stiliaus Sudoku Galvosūkiai
Medžiaga Mediena
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai