Pintas Solo Linijos Juostos "Apple" Žiūrėti Dirželis 42mm 40mm 44mm 38mm Elastingas Nailonas Apyrankė+TPU Case For iWatch SE 6 5 4 3 2 1 Dirželis

€2.16

-49%

€4.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 dirželis, "apple" žiūrėti juosta transperent derva, iwatch 4, 22mm nailono diržas, applewatch dirželis, solo kilpos, "apple" žiūrėti juosta 44mm derva, nerijos kilpos, medvilniniai solo kilpos, solo linijos dydžio.

1.Suderinamas: skirtas Apple Žiūrėti 38mm 42mm 40mm 44mm, Serija 1 2 3 4 5 6 se

2.Juosta su Tpu soft screen protector

3.Dirželio Medžiaga: Tampus perdirbto siūlai susipynusios

4.Tipas :Case + Pintas Solo Kilpa Dirželis

5.Pakuotėje Yra:

1* Pintas solo grupė " apple watch (neįeina žiūrėti)

1*TPU Atveju

Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų Jntprojektai.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.Shippment 1.Mes atsiųsime paketą, per 24-48 valandas nuo jūsų mokėjimą.Ir, atsižvelgiant į jūsų šalį, pasirinkti geriausią pristatymas. 2.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? 1.Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. 2.Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Dydis 1 "apple" žiūrėti juosta 38mm
Stilius Solo Linijos Apyrankę, Juostą "apple" žiūrėti 6 Serija
Tipas Apyrankė Juostoje "apple" žiūrėti SE 44mm 40mm
tipas 2 Už iwatch juosta 40mm/44mm
Grupė Medžiagos Tipas Nailonas
dydis 4 "Apple watch band 44mm
Dydis 2 "apple watch band 42mm
Dydis 3 "apple" žiūrėti juosta 40mm
Stiliai "Apple Watch Band 42mm 38mm Pintas Solo Kilpa Dirželis
Sąlyga Naujas su žymės
Prekės Pavadinimas jansin
Užsegimas Tipas Tampus
Modelio Numeris "Apple žiūrėti
Funkcija Solo Linijos Pintas Dirželis
Juostos Ilgis Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai