SCMT09T304-HM YBC252 Išorės Tekinimo Įrankis SCMT09T308-HM YBC251 Karbido Įdėklai CNC Tekinimo Įrankiai, Pjovimo Įrankiai SCMT Aikštėje Peiliukai

€12.62

-35%

€19.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: korloy, volframo peiliukai, scmt, cnc router, fuser, intrigantas, nuimamas cnc įrankio laikiklis, volframo ašmenų metalo, tekinimo plokštelė, volframo karbidas įrankiai.

↖ Sveiki Atvykę Į Mano Parduotuvę↗

Brangūs draugai.Visi produktai parodyta šioje parduotuvėje yra, taip, jūs galite įsigyti su pasitikėjimu.Ačiū už ateina.Laimingas pirkinių! ! !Jei jums reikia kitų modelių, prašome leiskite man žinoti, ir aš galiu juos rasti.Ačiū

Ašmenų medžiaga pristatymas:

YBC251: Tinka pusiau baigti tvarkyti plieno ir ketaus plieno.

YBC252: Tinka plieno apdaila su grubus apdirbimas.

↘Pirkėjas privalo perskaityti↙

1. Jei jūs žinote, kaip pasirinkti geresnį įrankį, jums bus tikrai gauti daugiau efektyvumas su mažiau pastangų!Jei norite padaryti ką nors gera, pirma turite paryškinti savo įrankių!

2. Kviečiame užduoti klausimus, prieš pateikiant užsakymą, leiskite mums susitarti dėl paties produkto ar kitais klausimais.Taip, kad nesukeltų nereikalingų problemų.

3. Visi produktai šioje parduotuvėje, yra daug daiktų pirkti.

4. Prašome patikrinti, ar prekių gavęs prekes.Jei yra kokių nors problemų, prašome informuoti mūsų laiką taip, kad mes galime jums laiko!

5. Visi produktai šioje parduotuvėje yra griežtai patikrintas prieš vežimą, sandariai supakuoti vientisumui užtikrinti prekių.Suteikti jums gerą kokybės ir tinkamos kokybės paslaugas.

Tikimės bendradarbiauti ilgą laiką!Vertinimas aprašymas

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos,prašome pateikti mums gera apžvalga.Jūsų pripažinimas yra didžiausias mūsų darbas!Pardavėjas yra labai sunku ir labai sunku paleisti parduotuvės, tikiuosi, kad malonus sandorį su visų pirkėjų, kas Po operacijos, yra galimybė įvertinti mūsų produktus ir paslaugas.Mes vertiname jūsų įvertinimas labai daug ir stengtis padaryti geriau, ačiū už jūsų paramą!

Naudojimas Išorinio Tekinimo Įrankis
Danga ŠIRDIES IR KRAUJAGYSLIŲ LIGOS-PVD
Modelis 1 SCMT09T304-HM YBC252
Sertifikavimo Nėra
Medžiaga Sunku Lydinio
Modelio Numeris SCMT09T304-HM YBC251
Prekės Pavadinimas Niudiansk
Kietumas 92
Modelis 3 SCMT09T308-HM YBC252
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis 2 SCMT09T308-HM YBC251

Panašūs produktai