3pcs/1set Vaikų Dvigubai Surf Vandens čiuožykla, Lauko Sodo Lenktynių Vejos Vandens čiuožykla Purškimo Vasaros Vandens Žaidimai Žaislas kamanas aquatiqu

€20.06

-43%

€35.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skristi net gaudyklė, rogės, sniegas, garsaus lauko žaidimai, pižama vasaros žaidimai, vaikai skaidrių, vasarą moterys, vonios žaislas skaidrių, žaislas vandens, lauko priemonė, lauko futbolo žaidimas.

Aprašymas:

Premium & Patvarus: Su vandens čiuožykla, yra pagaminti iš storo tvirto Super-slick PVC lakštai, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Roll tai ir liaukis toli vasaros pabaigoje.Jis bus pasiruošęs eiti metai po metų!

Pastaba: Dauguma vandens kalniukas ateiti tik su skaidrių ir jokių kitų priedų.Negalima atsiskaityti už tai!Jūs verti geriausio.

Paprasta Sąranka: Tai vandens čiuožykla trunka minutę nustatyti.Splash "sprint" lenktynės vandens čiuožykla apima vandens snapelis užtikrinti, kad visą skaidrę yra padengtos su purkštuvu.

Įdomus Crash Pad: yra vandens Crash Pad pabaigos, Vandens čiuožykla.Veiksmingai užkirsti kelią vaikų, stumdomas ant žemės ar buvo sužeisti per žaidimą.Daugiau saugos nei kitos vasaros vandens čiuožykla.Tai bus super karščiausia vasaros vandens žaislas vaikams, vandens, žaisti.

Ilgio Vandens čiuožykla: 188in yra pakankamai ilgas, teikti vandens skaidrių paleisti varžybos vaikams ir suaugusiems.Labai smagu vasarą, šeimos, tėvų-vaikų veiklą.Puikiai tinka vaikams,vaikams,suaugusiems, baseinas šalis, beach party, kiemas, vandens šalis.Mėgaukitės karšta ir juokinga kartą šią vasarą.

Savybės:

Purškimo vandens režimas veikia išilgai skaidrių, gali puikiai hidrauliniai aprėptis, ir gali būti lengvai prijungtas prie vandens tiekimo žarnos.

Super-storas bei sunkiųjų PVC, daugiau nei dvigubai storis labiausiai vejos skaidres rinkoje.

Super įspaustas reljefinis PVC, nereikia pridėti muilas, tiesiogiai atidaryti maišytuvas išlaikyti slankiklį ir vandens apie slankiklį.

Gali sumažinti poveikį ant žemės, kai stumdomas, todėl vandens šliuožykla daugiau slidžios.

Tinka šeimai, vandens pramogos žaidimai vasarą, puikus vandens pramogos pateikti kiekvienam.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vaikams, Dvigubas Vandens Čiuožykla

Gaminio dydis(apie): ilgis 480cm/188.98 colių, plotis 140cm/55.12 colių

Produkto pristatymas: produktas yra vandens purškimo funkcija vienoje pusėje.Produktas neturi būti pripūstos.Po vandens žarna prijungta, vandens ir toliau bus išsilieti, ir maišytuvas turi būti prie jo prijungtas.Rekomenduojama naudoti ant vejos

Gaminio pakuotės: vienas plastikinis maišelis pakuotė

Pakavimo Sąrašas:

1 x Vandens čiuožykla

2x kilimėlis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Pavadinimas Vejos Vandens Čiuožykla
Įspėjimas Vandens Čiuožykla
Temos Sportas
Tipas Dvigubo Juostos Vandens Purslų Skaidrių
Modelio Numeris vasarą vandens čiuožykla
Kilmės KN(Kilmės)
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y
Modelis Kieme Žaislas
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai