Moterų Perlai Maxi Suknelė Prarasti Satino Linija Bowknot Ilgas Rankovėmis Varpo Marokas Dubajus Suknelė Elegantiškas Šalis Pokylių Ramadanas Eid Abaja

€27.50

-49%

€54.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelį shell, marokas plakatas, stun kuklios suknelės, satino atsitiktinis suknelė ilgomis rankovėmis, abaja maroko, daisy spausdinti viršų, satino suknelės kuklumas, satino suknelė ilgomis rankovėmis atgal, dekoro marokas, bodycon suknelė leopardas.

DYDŽIŲ LENTELĖ

Padalinys: cm ※ DYDIS S: Pečių 39.5 cm, krūtinė 98 cm, juosmuo 98 cm, hip-108 cm, rankovės 59 cm, ilgis 132 cm ※ DYDIS M: Pečių 40.5 cm, krūtinė 102 cm, juosmuo 102 cm, hip-112 cm, rankovės 60 cm, ilgis 134 cm ※ DYDIS L: Peties 42 cm, krūtinė 108 cm, juosmens 108 cm, hip-118 cm, rankovės 61.5 cm, ilgis 136 cm ※ DYDIS XL: Pečių 43.5 cm, krūtinė 114 cm, liemuo 114 cm, hip-124 cm, rankovės 63 cm, ilgis 138 cm ※ XXL DYDŽIO: Peties 45 cm, krūtinė 120 cm, juosmens 120 cm, hip-130 cm, rankovės 64.5 cm, ilgis 140 cm

PASTABA

♥ Prašome pasirinkti dydį pagal dydžių lentelė virš.Prašome leisti 1-3cm skirtumas dėl rankinis matavimas. ♥ Mūsų matavimai yra drabužių matavimai,NE jūsų kūno matavimas! ♥ Jei nesate tikri, kurios dydį jūs turite pasirinkti,galite nustatyti panašūs gabalas drabužių ant grindų ar stalo.Imtis matavimas minkštas matavimo juosta.Tada kreiptis į mūsų dydžio diagramos, siekiant nustatyti, kuris dydis jums turėtų pirkti!

PRODUKTO RODYTI

*** Produkto spalva gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos apšvietimo šaltinių ar jūsų monitoriaus nustatymų.

PAKETAS APIMA

1 x Suknelė

SKALBIMO INSTRUKCIJOS

Šaltas plauti.Nenaudokite baliklių, pakabinkite išdžiūti.Išplaukite su panašių spalvų.

PRISTATYMAS

1. Paprastai, užsakymo apdorojimo laikas yra 1-5 darbo dienas (ne švenčių dienomis) po sėkmingo apmokėjimo. 2. Jei jums reikia elementą, skubiai, prašome susisiekti su mumis express pristatymas. 3. Prašome ją atidžiai patikrinti, kai gausite savo prekę.Jei jūs kam nors neteisingai išsiųsti ar nekokybiška prekė, nedelsdami susisiekite su mumis. 4. Jei jums nereikia gauti jūsų prekė ir pirkti apsaugos, laikas bėga, jūs galite pratęsti jį patys arba susisiekite su mumis jį pratęsti.Todėl jūsų mokėjimo neišeis mums. 5. Jei stebėjimo informacija, rodo "pristatyti" bet jūs don ' t get it, paprastai, tai vežėjas yra platinti savo paketą dabar.Prašome palaukti kantrybės arba patikrinti su vietos pašto skyriuose arba vežėjo į paskirties šalį. 6. Jei savo paketą neatvyksta per sutartą pristatymo laikotarpį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per " pirkėjo apsaugos laiką.Mes patikrinti, tai už jus ir padėti jums grąžinti. 7. Drop laivyba ir didmeninės prekybos paslaugos yra prieinamos.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos.

ATSILIEPIMAI

1. Jūsų atsiliepimus-viskas mums!Mintys jums pasidalinti padėti mums nuolat tobulinti produktą ir paslaugą.Pranešimuose yra sveikintinas. 2. Jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių, bus labai dėkingi, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų. 3. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kad atitiktų jūsų pasitenkinimą.

Spalva levanda
Parama lašas laivybos ir didmeninės
Audinio Tipas SATIN
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Suknelės
Stilius Mados
Apdaila Perlai
Medžiaga Poliesteris

Panašūs produktai