Įkrovimo Plunksnų Duster Buitinių Elektros Šluotelės Nuimamas Valymo Šepetys Nešiojamų Buitiniai Merchandies

€4.82

-30%

€6.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "renault duster", ventiliatoriaus dulkių, buitinių indų, nuvalykite dulkes, violetinė plunksnų duster", šepečio kibiras, smūgis ginklą, śmietniczka, oro duster kompiuterių, gera namų.

Įkrovimo Plunksnų Duster Buitinių Elektros Šluotelės Nuimamas Valymo Šepetys Nešiojamų Buitiniai Merchandies

Gerbiami klientai:

Mūsų parduotuvė bus priimti užsakymus, kaip įprasta Pavasario Šventė, bet atminkite, kad pristatymo data bus atidėtas 5-10 dienų, nei įprasta.

Be to, nėra jokio vadovas klientų aptarnavimo Pavasario šventė (vasario 9 iki vasario 19).Prašome savo užsakymą kruopščiai.Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti pranešimą.

Patarimai:

Siekiant užtikrinti skaidrumą sandorį, mūsų parduotuvėje šiuo metu neteikia paslaugų keisti adresus.Prašome patvirtinkite pristatymo adresą ir informacija yra tiksli prieš atliekant mokėjimą.Jei yra klaida, prašome anuliuoti jo užsakymą, laiką ir vietą, kad dar kartą, ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Paprasta Parduotuvės: Tai plunksnų duster " yra mažas ir lengvas, kuri yra labai lengva saugoti, o ne užima daug vietos, tai yra geras pagalbininkas namų valymas.

Platus Programas: Su įvairias programas, tai plunksnų duster gali būti naudojamas švarus baldai, stalas, lubų, klaviatūros ir t.t.

Subtilus ir Paprastas: Rafinuotas kūrinys, paprastas stilius.Spalvų dizainas, tai feathre dustaer yra paprastas, gražus ir praktiškas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Kategorija: Valymo priemonės

Savybės: Paprastas, praktiškas, dėvėjimuisi atsparios, tvirtos, lengva naudoti

Programos: Baldai, stalas, lubų, klaviatūra ir pan.

Dydis: Vienas Dydis

Spalva: Mėlyna

Pakuotės Turinys:

1* Plunksnų duster+ 1* Kroviklis (Kaip Nuotraukoje Parodyti)

Pastabos:

Dėl apšvietimo ir stebi, yra nedidelis skirtumas tarp nuotraukos ir realaus objekto.

Pažadu:

Jei produktas turi kokybės problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, kaip greitai, kaip įmanoma.

Naudojimas Mini Žaliuzės
Modelio Numeris Šalinimas, Valymas, Valymo Priemonė
Duster Galvos Medžiaga MIKROPLUOŠTO
Kilmės KN(Kilmės)
Duster Galvos Formos nereguliarus

Panašūs produktai