Diamond Tapybos Zodiako Žvaigždyne Visatos Deimantas, Kalnų Krištolas Siuvinėjimo Kryželiu Rinkinys Mozaikos Vaizdą Kalėdų Dovana

€1.89

-40%

€3.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: daimond dažai, diamond embroideri, diamond dažų zodiako ženklas, diamond dažai, diamond gėlių, diamond ziajać, 5d diamond dažai, "diamant" dažai, diamond dažų įrankis, diamond mozaika.

Mūsų privalumai: 1 Aukščiausios kokybės; 2) Tiesiogiai iš big facotry; 3 garantuota Kokybė; 4 Konkurencingas kainas; 5 Visų prekių išeiti iš facotry griežtų bandymų pagal tarptautinius standartus. 6 Greitas pristatymas; 7, Kartu siekiant; 8 Geriausių ir Laiku Paslaugų; 9 Garantija dėl savo 100% pasitenkinimo.Apie efektas: kuo didesnis dydis yra daugiau geresnio poveikio !kiekvienas deimantų dydis 2.5x2.5mm, jei sudėtingumo,mažas dydis nebus labai geras, jei jums reikia larege dydžio paveikslėliai, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Mes parduodamas diamond dažymo medžiagos yra dervos, visą mozaikos modelius gręžti su derva diamond, dydis 2.5 x 2.5,base map su klijuojama foto popieriaus.Diamond tapybos pusgaminius,neturi būti kadro, mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones galite padaryti ,mes bus pateikti 30% deimantai daugiau(daugiau originalių deimantai 30%).didmeninė prekyba & dropshipping yra priimtinas!sumaišykite kad yra sveikintina!"PASIDARYK pats" Diamond Tapybos charakteristika: 1. "PASIDARYK pats" diamond tapyba gali dirbti ir išmokti sumažinti stresą, emocinį padarinių, aktyvų mąstymą, stiprinti pasitikėjimą savimi. 2. "PASIDARYK pats" diamond tapyba gali būti naudojama papuošti šeimos kambarys, padaryti gyvenimą labiau harmoningą. 3. "PASIDARYK pats" gamyba gali patirti jausmą, pasiekimus, galimybes ir atkaklumo, ugdyti kantrybę, vyresnio amžiaus žmonėms ir vaikams yra tinkamas. 4. Gamybos procesas yra paprastas, galite sukurti trumpą laiką užpildyti. 5. "PASIDARYK pats" tapybos deimantas yra puikūs padovanoti draugams ir artimiesiems išreikšti gera nori dalintis. 6. "PASIDARYK pats" diamond nubrėžti bet kokio amžiaus žmogus gali būti padaryta, nes, įskaitant vaikus, šeimos narius, ir todėl šeimai daugiau jaukumo.

Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Spalvų skaičius 1-30
Įklijavimo Srityje Pilnas
Naudoti Paveikslai
Forma Vieną
Modelio Tipas Scenic
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Rombo Formos Round
Medžiaga Derva
Stilius Modernus
Rėmas No
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip

Panašūs produktai