Plaukų Pynimo Stilius Įrankis Automatinė Plaukų Braider Stilius Įrankiai Greitai, Lengvai DIY Elektros Nerijos Mašina

€2.81

-57%

€6.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukų twister mašina, girl žaislas, dvigubas plaukų pin, ahutomatica plaukų braider rinkiniai, vairuotojas, didelis mergina maudymosi kostiumėliai, blusa tumblr, kubos vėliava marškinėliai, kreida medžiaga, didelis kelionė.

Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS Spalva: Juodas Temperatūra: 160 °C Dydis: Kaip pavaizduota Pakuotė: 1 x Plaukų pynimo stilius įrankis Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės.Plaukų pynimo stilius įrankis Lengvai viena ranka valdyti.Tiesiog paspauskite mygtuką, ir jūsų plaukai bus pintas sekundėmis, leidžia jums padaryti įvairių šukuosena.Galite padaryti savo šukuosena namuose, ar visur.Maitinamas 2*AA baterijos(neįtraukta).Naudoti ant sausų plaukų, Kaip naudoti: 1.Pasirinkite 2 plaukų sruogų metu. 2.Šukos kiekvieną sruogų, tiesūs ir vietų pabaigos kiekvienos krypties plaukų sąsagos pabaigoje kiekvienas tvirlingas pin. 3.Norėdami atidaryti plaukų užsegimas, paspauskite užsegimas stumti į viršų.Įdėti pabaigos ši kryptis ne mažiau kaip 1/2 per ir tada nuomotis jį turėti plaukų kryptis saugiai į vietą.Pakartokite visus sruogos su viena gija per tvirlingas pin tik. 4.Pastumkite mygtuką į viršų ir laikykite, kad atsisukti plaukų sruogos. 5.Atleiskite mygtuką, kai atsisukti pasiekia plaukų šaknis.Ne per atsisukti. 6.Pastumkite mygtuką į apačią ir palaikykite, jei norite pasukti dvi plaukų sruogos kartu. 7.Kai kryptis, susiformavo nerijos, atrakinti nerijos nuo kabliukų, paspaudus iki ginklų, o laikydami nerijos pabaigos sandariai.Saugus nerijos su gumine juosta.

1. Rusijos/ Ukrainos/ Baltarusijos pirkėjai, Prašome rašyti savo Vardą ir pavardę , tada mes galime išsiųsti jūsų užsakymą.

2. Didmeninė , mes galime pasiūlyti nuolaidą arba express pristatymas, Tokios, kaip DHL, EMS.

3. Drop Laivyba , mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus. ( Ne kainą, Ne įmonės pavadinimas )

4. Jei turite didelės apimties užsakymus, galite padaryti drop laivyba čia.

ŽYMOS parduotuvėje, tada pirkti daiktų, kuriuos norite pirkti, bus gauti 2% -3%, kitos nuolaidos.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo ?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga ?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

1) Savo Teigiamas komentarai yra raktas į mūsų verslo sėkmę.Maloniai kviečiame galėtų trukti vieną sekundę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5. Mes iš anksto dėkojame už jūsų laiką ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos.

Jei tu negali būti patenkintas savo operaciją:

2) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą.Atviras ginčas yra ne geriausias būdas susidoroti su problema.Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.

3 funkcija Automatinis Plaukų Braider
Baterija Maitinamas 2*AA baterijos(neįtraukta).
2 funkcija nerijos mašina
Funkcija 1 plaukų pynimo mašinos
4 funkcija mašiną, kad nerijos plaukų
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 2540@ZYD00623-01
Elemento Tipas Braider
dydis 1 x Hair braiding styling tool
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Medžiaga ABS
Tipas USB Cable

Panašūs produktai