206Pcs Švyti Tamsoje Švytinčios Žvaigždės Ir Mėnulis, Planetos Kosmoso 3D Sienų Lipdukai, Decal, miegamojo kambarį namo apdaila vaikas kambarys

€8.32

-24%

€11.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ak47, komunistų, vyriška palaidinė, environmental shirt, cat yoga, off ow white, snore juostelės, fantasy forest poster, saulės sistemos planetos, bioshock rapture.

Savybės:

Pagamintas iš PVC medžiagos, saugus, bekvapis, netoksiškas, atsparus vandeniui, miltligė įrodymas.

Star liuminescencinės lipdukus su 2 skirtingų dydžių, bus švyti tamsoje.

Šios žvaigždės yra sukurti taip, apvalios dot formos imituoti gražus šviesos taško, matome nakties danguje, labai realus.

Duoti savo vaikams paslaptingą žvaigždėtą miegamasis, romantišką staigmeną savo gerbėjams, arba papuošti jūsų kambarį, nes įdomus vietos.

Lengvas ir greitas montavimas: tiesiog nulupkite juos ir klijų švaraus paviršiaus, be jokių klijų ir juos lengva pašalinti, taip pat.

Su 2 skirtingų dydžių, puikiai atspindintis atstumas nuo žvaigždės, kuriame puikiai miega scena po atviru dangumi, kuris padeda atsipalaiduoti ir geriau miegoti.

Jei jums papuošti jūsų vaiko kambario su jais, jie įkvėps savo vaikų smalsumą apie visatą, įkvėpti savo vaizduotę ir pagerinti savo gyvenimą.

Medžiaga: PVC

Forma:Žvaigždės Ir Mėnulis

Dydis: Kaip nuotraukose

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,yra spalvų skirtumai,pls imtis realus produktas, kaip standartinė!

Komplektą Sudaro:

Sienų Lipdukai 1 Komplektas

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PVC
Formos Žvaigždės Ir Mėnulis
Modelis ST1392

Panašūs produktai