Mados Skaidrios Širdies Keychain Moterų Žavesio Akrilinis Meilužis Automobilių Maišelį Pakabukas Ausinės Apsaugine danga paketų prižiūrėtojų raktinę Papuošalai Dovana

€1.10

-40%

€1.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys raudona moterims, airpod atveju su keychain, keychain, krepšys žavesio prabanga, priskirtą raidę, keychains, ant paketų prižiūrėtojų raktinę, grandinės raktas, gudetama marškinėliai, bezdalius moteris, flamingo keychain.

Mados Skaidrios Širdies Keychain Moterų Žavesio Akrilinis Meilužis Automobilių Maišelį Pakabukas Ausinės Apsaugine danga paketų prižiūrėtojų raktinę Papuošalai Dovana

Stilius:raudona širdis keychain, mada moterims, papuošalai

Medžiaga:alloy

Spalva:nuotraukos

Dydis:2.6*4.6 cm

Svoris:none

Pakuotė:opp krepšys

Rankinis matavimas,pls leisti šiek tiek klaidų, Dėl šviesos fotografavimo, Ten bus šiek tiek spalvų skirtumai, Pls nurodo faktines objektus.

1.Užsakymai tvarkomi laiku po apmokėjimo patikrinimas sėkmingas.

2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Pls įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną.

4.Jei negavote sklypai,prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes, kad mūsų geriausias pastangas, kad padėti jums išspręsti šias problemas.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Neįmanoma spręsti problemas, jei mes nežinome apie juos!

5.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome šviesiai iki 5-žvaigždučių atsiliepimus ir palikti mums teigiamų atsiliepimų,ačiū jums labai!

6.Apie muito:Mokesčiai NEBUVO įtrauktos į produkto kainą,pirkėjai turi padengti patys, jei toks yra,Tai pirkėjų prievolė,pls suprasti,ačiū.

Stilius MADINGA
Funkcija Nuotaika Tracker
Metalo spalvos Aukso spalvos
Medžiaga Derva
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Moteris
Suderinamumas Viskas Suderinama
Modelio Numeris BZ2040
Formos\modelis Širdį

Panašūs produktai