UNIQUILLING 3D Papūga Popieriaus Quilling Paveikslų Kūrybos Sienų Dekoras "PASIDARYK pats" Popieriaus Quilling Amatų Dovanų Popieriaus Quilling Įrankių Rinkiniai

€33.67

-50%

€67.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plunksna įrankis, dekoro roller, Popierius, dažų volelis įrankis, "Pasidaryk pats", filigranas popieriaus, dažų sienos, craf, popieriaus užrašų knygelė, kingseven.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: Popieriaus quilling dirželiai, EVA modelis valdyba Tapyba Dydis:40*50 cm (20*16inch)

Tapyba Dydis:

40*50 cm (20*16inch)

Savybės:

1.Žavesio:

Popieriaus Filigranas Dažymas(Dažų Numeriai) turi tiek spalvų saviraiškos galimybes tapybos bei erdvinio vaizdo efektą skulptūros.Jos meninė išraiška yra ne silpnesnė nei bet kuri kita meno forma.

2.Išskirtinį Dizainą:

Išskirtinį modelį pritraukia amatininkų kad nekantriai išbandyti, ir sumanus dizainas pati parodo, būdingo meninio skonio popieriaus meno iki galo.

3.EVA Modelis Valdyba:

Mūsų dizaineriai gauti geriausią linijos modelius per pakartotinių tyrimų dėl poveikio šviesos ir šešėlių.Remiantis paklausa Ekologiškai švarus, atsparus vandeniui, atsparus korozijai bei itin elastinga medžiaga, mes bandėme tūkstančiai medžiagų ir nustatė, EVA galiausiai, geriausia medžiaga!Per lazeris pjovimo, mes padarėme mūsų profesinės EVA modelis valdyba.

4.Paprastas Valdymas:

EVA modelis valdyba Dažų Numeriai yra lizdas dizainas, jums tik reikia įterpti į popieriaus juostelių į lizdą, pasak įvairių spalvų, ir apsvaiginimo darbas bus rodomi prieš jūsų akis.

5.Žavinga Apdovanojimai:

Kai jums padaryti ši Knyga Filigranas Dažymas(Dažų Numeriai), į galutinio produkto, jo unikalus meno atmosferoje gali tapti jūsų sienos meno ir vidaus apdaila, suteikianti jūsų namų puošybai naują išvaizdą.

6.Aukštos kokybės Popieriaus Juostelėmis:

Popieriaus Filigranas Dažymas juostelėmis yra pagaminti iš aukštos kokybės Dandy popieriaus,1 cm pločio, su stipresnį jausmą, trimatis, gerą manevringumą, ir gražių spalvų, kurios geriau išreikšti stiliaus darbas.

7.Pilnas Įrankių Rinkinys:

Pakuotėje yra EVA modelis kartono, Popieriaus juostelės, Balti klijai, Klijai aplikatorių, Pincetai, Ylos, Žirklių, bei Instrukcijos.Būkime kūrybingi su lengvai ir profesinės popieriaus filigranas tapybos Rinkinys.

Pagrindinio RINKINĮ Sudaro:

Tapybos rinkinys *1: EVA modelis valdyba*1, Popieriaus juostelės*1set, ir Instrukcijos Įrankių rinkinys *1: Balti klijai*40ml, Klijai aplikatorius*1, Pincetas*1, Ylos*1, Žirklės*1

"PASIDARYK pats" RINKINĮ Sudaro:

Tapybos rinkinys *2: EVA modelis valdyba*2, Popieriaus juostelės*2set, ir Instrukcijos Įrankių rinkinys *1: Balti klijai*40ml, Klijai aplikatorius*1, Pincetas*1, Ylos*1, Žirklės*1,

Funkcija Namo Apdaila
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Popierius
Tinkamas dovanos vaikams, gimtadienio dovanos
Tipas Didmeninės No
Prekės ženklas QUNIQUILING
dydis 40*50CM
Savybės švietimo Amatai "PASIDARYK pats"
Rinkinys Tipas Taip
Pavadinimas popieriaus quilling tapyba

Panašūs produktai