MINI Plaukų Šalinimo Lūpų Epiliatorius Ponios Veido/Kūno Neskausmingas Žoliapjovės & Skustuvas Lengva Atlikti Naudojami Namuose/Kelionės

€7.05

-29%

€10.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karbiuratorių, žoliapjovės, kelionės krepšys, layser plaukų šalinimo, lūpų dažai matt, po depilator, dw660, heysilkyskin plaukų šalinimo lazeriu ragelis, nepriekaištinga įkrovimo veido plaukų valiklis, laser a, ipl plaukų šalinimo lazeriu mašina profesinės.

PRODUKTO INFORMACIJA:

1.Spalva:Juoda 2.Dydis:11.1*3.2 *3 cm 3.Įtampa:3V 4.Galia:3.5 W NE AKUMULIATORIUS BŪTI

NAUJAS IR VEIKSMINGAS

Naujo dizaino sudaro 1 hipoalergicznych pjovimo galvutė leidžia pašalinti visus nepageidaujamus plaukus per kelias sekundes.Puikiai tinka pašalinti veido plaukų iš karto ir neskausmingai, iš lūpų, smakro, skruostų, ir suteikti jums išskirtinį makiažą ir nepakartojamą išvaizdą.

NESKAUSMINGAS SU LED ŠVIESA

Uždaryti supjaustyti peilių sistema su aukštos kokybės nerūdijantis geležtės paslėptas skustuvo galvutės ir led šviesos, sumažinti savo plaukus nuo šaknų sklandžiai ir greitai, suteikia jums greitą, švelnų & sklandžiai apdailos patirtį, be jokių traukiant arba mokėjimo prasme.

LENGVA NAUDOTI

Vieno Mygtuko dizainas daro jį taip paprasta naudoti, be to, patraukli šlifuoto plieno apdaila daro valymo vėjas, po to, kai jūs jį naudoti savo kasdieniame gyvenime, galite paleisti peiliukus po vandeniu, kai reikia valyti taip greitai.

TRIUKŠMO MAŽINIMO & NEŠIOJAMAS SUPER

Jo garsas yra mažesnis nei 40db, todėl jūs galite stilių, drąsiai, o jūsų šeimos miega.Mažas dydis(11*3*3cm) dizaino, kad tilptų jūsų rankinėje puikiai, leidžia jums apipjaustymas, kai esate kelionės visame pasaulyje.

PUIKIAI TINKA KELIAUJANT

Kompaktiškas ir stilingas dizainas leidžia puikiai tinka keliaujant ar kasdieniniam naudojimui namuose.Jūs turėsite gražią kelionę su padoraus moterų žoliapjovės.

Apie Siuntos

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 3.Vaizdai(Kai kurie nekilnojamojo nuotraukos) parodė, jūsų nuoroda tik. 4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Apie Atsiliepimą

>> Jei jūs patenkinti mūsų produktus, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus palikti mums TEIGIAMĄ GRĮŽTAMĄJĮ ryšį su 5 ŽVAIGŽDĖMIS.Tuo tarpu, mes taip pat palikti jus teigiamų atsiliepimų jums. >> Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar dėl kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant 1-3 st ars neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes atsakymą jums per 24 valandas, ir padėti jums išspręsti problemas.

Prekės Pavadinimas Labai amžinybę
Sertifikavimo CE
Maitinimo Tipas Baterija
Elemento Tipas Epiliatorius
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Įstaiga, Pažastų
Modelio Numeris C6063

Panašūs produktai