Varžtų Ištraukimo Nustatyti Lengva Iš grąžtus Vadovas Skaldytų Varžtų Valiklis Nustatyti Skaldytų Varžtas Vamzdis KSI999

€5.52

-40%

€9.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: extractor varžtų rinkinys, lengvai iš įrankis, skylę jig, ištraukimo vamzdžio, extractor riešutų, keramikos grąžtas vadovas, magnetinis grąžtas vadovas, garų vamzdelis, tiek gręžimo, skylę kišenėje jig.

Varžtų Ištraukimo Nustatyti Lengva Iš grąžtus Vadovas Skaldytų Varžtų Valiklis Nustatyti Skaldytų Varžtas Vamzdis KSI999 Aprašymas:

1. Galingas skaldytų sraigtiniai extractor rinkinys yra labai patogus ir novatoriškas rinkinys, specialiai sukurta, kad greitai ir lengvai išspręsti visus sugadintus varžtus ir vamzdeliai.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės kieto anglies plieno, tvirtas ir patvarus.Greitųjų rotacija.Ji turi spiralė piešinys ant kūno, kuris suteikia trinties padėti atsukite varžtą ir skaidrių lengvai skaldyti varžtą.

2. Galingas giljotinos varžtų ištraukimo rinkinys gali prisitaikyti prie įvairių dydžių, ir gali išspręsti bet kokio tipo ir dydžio vamzdžių ir varžtų.

Savybės:

1. Pašalinti pažeistus varžtus, kurie negali būti pašalinti su standartiniu atsuktuvu.

2. Pašalinti visų rūšių sugadintas ar pažeistas galvos varžtai, sraigtai ir smeigės.

3. Greitai atsukite : šalintuvo gali greitai ir lengvai nulupkite ir pertrauka varžtus.

4. Spiralės trinties dizainas: pagrindinio korpuso extractor yra spiralės formos konstrukcija su puikiai trinties.Tai padeda atsukti sugadintus varžtus.

5. Ilgaamžiai anglies plieno: šalintuvo yra pagaminti iš anglies plieno ir yra aukštos kokybės ir patvarus didelio greičio verpti.

6. Greitai ir lengvai, ilgas tarnavimo laikas.Juoda oksidas, gera patvarumą.

7. Lengva store: extractor rinkinys yra maža ir patogu ir lengva saugoti.

Pastaba:

Dėl skirtumų tarp skirtingų fotografavimo metodų ir stebi, yra šiek tiek spalvų skirtumas tarp vaizdo ir tikrojo produkto , prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 0.5-2cm paklaida.

Specifikacija:

5 dalių komplektas: 1 #, 2 #, 3 #, 4 #, 5 #

6-piece set: 1 #, 2 #, 3 #, 4 #, 5 #, 6 #

Dydis:

1 #: skersmuo 4 mm (šalinimo diapazonas: 4-6 mm)

2 #: Skersmuo 4,5 mm (Pašalinimo ribos: 6-8mm)

3 #: skersmuo 6,5 mm (šalinimo diapazonas: 8-11 mm)

4 #: skersmuo 7,5 mm (šalinimo diapazonas: 11-14 mm)

5 #: skersmuo 11 mm (šalinimo diapazonas: 14-18 mm)

6 #: 15mm diametras (šalinimo diapazonas: 18-25mm)

Medžiaga: anglies plienas

Naudojimas: skaldytų varžtai, skaldytų varžtai

Produktai apima:

Pasirinkimas 1:

5vnt x Varžtas extractor

Pasirinkimas 2:

6pcs x Varžtas extractor

Pasirinkimas 1:

5vnt x Varžtas extractor

Pasirinkimas 2:

6pcs x Varžtas extractor Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Jntprojektai.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Ilgis Kita
Tipas Centras Grąžtas
Medžiaga Didelis Anglies Plieno
Naudoti Metalai Gręžimas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Prekės Pavadinimas Aleekit
Modelio Numeris 226916

Panašūs produktai