Naujas FidgetToys Pack Nustatyti Kamuolys Autizmo Poreikius Plonas Streso Atsarginiais Žaislai Pop Jutimo Žaislas Streso Pagalbos Ranką Fidget Popit Žaislai

€0.67

-60%

€1.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pakuotėje squishi, ji pop, squishi žaislas, fidget pack, antistress pop, antistress rinkinys, apatiniai vilkas, lėlės pop, fidget žaislas, kamuolys fidget.

Naujas FidgetToys Pack Nustatyti Kamuolys Autizmo Poreikius Plonas Streso Atsarginiais Žaislai Pop Jutimo Žaislas Streso Pagalbos Ranką Fidget Popit Žaislai

Kulka Taškų: 1、Supaprastintą Funkcijų: Šis žaislas turi 4 mygtukus, 2 spaudžiant jaučiasi, 1 metalo kamuolys gali būti įjungtas ir presuoti, ir plastikinis ratas gali būti pasuktas.

2、Premium Medžiagos: Šis žaislas yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų ABS plastiko, paviršius yra lygus, netoksiškas ir beskoniai ir saugu vaikams žaisti.

3、Tinkamą Dydį: žaislas yra labai mažas, ir jis priemones, apie 4.8*4.8*4.5 cm/1.89*1.89*1.77 taigi ji gali būti įdėtas bet kur ir yra lengvai atlikti.

4、Padeda Sumažinti Stresą: įvairios funkcijos, galite išlaikyti jūsų pirštai užimtas, padėti jums sumažinti stresą ir nerimą, ir padėti jums sutelkti dėmesį ir atsipalaiduoti jūsų kūno ir proto.

5、Smegenų Mokymo Žaislas: Jis gali ne tik padėti vaikų mankšta rankų judesių koordinavimą ir suvokti galimybes, tuo pačiu metu, ji taip pat gali mokyti vaizduotę smegenų vietos savo vaikams.Tėvai gali žaisti su vaikais, didinti vaikų ir tėvų santykius.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Įtempių Kamuolys

Medžiaga ABS

Gaminio dydis: apie 48*48*45mm/1.89*1.89*1.77 į

Bendras grynasis svoris: apie 23g

Pakavimo Sąrašas:

Žaislas Kamuolys*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampu, gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Sertifikavimo Europoje sertifikuotas (CE), BMK
Temos Sportas
Įspėjimas Įtempių Ball Žaislas
Amžius 2-4 Metai, 5-7 Metų, Suaugusieji, 8~13 Metų, 14 Metų, & Iki
Modelio Numeris Įtempių Ball Žaislas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai