Naujas 4XL 5XL Plius Dydis Bikini Moterims 2021 Aukšto Juosmens maudymosi kostiumėlį Push Up Bikinis Nustatyti Didelio Dydžio maudymosi Kostiumėliai, Moterų Maudymosi Kostiumą Paplūdimio

€6.72

-50%

€13.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 2021 bikini, bikini balta, maudymosi kostiumėlį tanga, bling maudymosi kostiumėlį, maudymosi kostiumėlis moterims, bikini riebalų moteris, didelio dydžio maudymosi kostiumėlį, 5xl maudymosi kostiumėliai, bikini raudonojo vyno, bikni sexy.

Naujas 4XL 5XL Plius Dydis Bikini Moterims 2021 Aukšto Juosmens maudymosi kostiumėlį Push Up Bikinis Nustatyti Didelio Dydžio maudymosi Kostiumėliai, Moterų Maudymosi Kostiumas, Paplūdimio Mieli draugai, ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Jei turite klausimų,Kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu!!

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.Dėkojame už jūsų apsilankymą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau, kaip jūs matote pranešimą.

RANKOS SVEIKI!

Prašome prisiminti, kad mums praneša, dydžių ir spalvų, kai jūs pateikiate užsakymą.Aš?m stengiamės pasiūlyti geriausias aptarnavimas ir žemos kainos už jus.jūs galite maišyti užsisakyti įvairių stilių,spalvų ir dydžių !PREKĖS NUOTRAUKAS Audinio Sudėtis: 90% VISKOZĖ Viskozė / 9% NAILONAS Nailonas / 1% SPANDEX Spandex

Lytis Moteris
Spalva Kietasis Viršų Spausdinti Nuosėdos Bikini Moterims
Amžius Amžius 18-35 Metų
Paramos Tipas Underwire
Juosmens Aukštos Juosmens
Proga Paplūdimys
dydis S M L XL XXL, 3XL 4XL 5XL Bikini Komplektas
Išleidimo Data Vasaros 2021
Jauni Stilius Bohemijos
Modelio Numeris 20210623
Modelio Tipas Spausdinti
Medžiaga Poliesteris
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Stilius Aukštos Juosmens Bikini Maudymosi Kostiumėliai Moterims
Sezonas Maudymosi Kostiumėlį Pavasarį, Vasarą, Rudenį, Žiemą
Su Pad Taip
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai