Karšto Parduoti Kojic Rūgštis Dipalmitate Milteliai, Kosmetikos Žaliava, Odos Balinimas,Atidėti Senėjimo

€15.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kojic rūgštis dipalmitate grynas, diamond balinimo kremas, yamaha fender, stebuklas, amino rūgščių milteliai, odos nato dirželis, arbutin milteliai, kūno blizgučiai milteliai, kūno blizgučiai spray, maca šaknis.

Produkto Pavadinimas:Kojic Rūgštis Dipalmitate Milteliai

Produkto Išvaizdą:Balti milteliai

Produkto Pakuotės:Aliuminio folijos maišelį

Sandėliavimo :produktas yra sandariai uždaroma ir laikoma sausoje, vėsioje ir gerai vėdinamoje vietoje

Galiojimo Laikotarpis:2 metų

Kojic Rūgštis Dipalmitate yra labai efektyvus balinimo medžiaga, kuri gali pagerinti kintamumą, kojic rūgšties ir buvo plačiai naudojamas.Veiksmingai slopina veiklos tirozinazės sąjungininkas turi, blokuoti arba atidėti formavimas melanino.Dipalmitate turi didelį stabilumą, kad vitamino C nėra, su antioksidacinį poveikį, gali greitai prasiskverbti į odą, gali būti absorbuojamas į odą, minkština odelės, panaudota, kad išnyks veido dėmės, yra balinimo ingredientas su balinimo efektu, saugos ir tekstūros.

Kojic rūgštis dvigubai palmitatas žmogaus odos melanino susidarymą, turi stiprų slopinamasis poveikis, dėl kazeino deguonies rūgšties, fermentų aktyvumas, kojic rūgštis dvigubai palmitatas, skirtingai nuo arbutin, izoflavonai, placentos ekstraktas, ir askorbo rūgštis, unikalus bruožas yra tas, kad vario jonų privalomas, apsaugo nuo vario jonų su deguonies rūgšties, fermentų aktyvinimo.Ji taip pat gali slopinti tamsių dėmių ir strazdanų generuoja melalin pigmentas, skatinti medžiagų apykaitą, odos, greitai pašalinti melalin pigmentas, kuris buvo suformuota, ir pamatyti balinimo efektas per trumpą laiką.

Produkto veiksmingumas:

1. Dipalmitate kojic rūgštis yra naujos kartos dantų balinimo priedų, šių arbutin ir kojic rūgštis ir kt.

2. KADA-15 blokuoja melanino formavimas, slopina tirozinazės sąjungininkas turi veiklos (sudėtingas cu2 pateiktų pataisų+), su veiksminga norma, daugiau kaip 80%.

3. Efektyvų, stabilų ir saugų balinimo medžiaga, su vitaminu C etilo eteris, arbutin junginių poveikis yra geriau

Naudojimas:

Daugiausia naudojamas kosmetikos balinimo priedų.Kai naudojate, pridėti aliejaus fazę naudoti, suma yra 1~3% viso.

Naudoti Įstaiga
Tipas blizgučiai
Kilmės KN(Kilmės)
Komponentas ištrauka
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Panašūs produktai