2M Kūdikių Lova Bamperis Kūdikio Lopšio Pagalvės Rišti Pintas Mazgas Lovelę Bamperis Vaikų Lovos, Kūdikių Medvilnės Raštas Kūdikio Kambario Dekoro

€38.00

-5%

€40.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikis mažas lovelė lova, kūdikių lova raštas, duona pagalvėlė, kūdikio lovos apsauga, kūdikių kampe, foto vaiko kambarys, saulė lovelę patalynės komplektas, lopšio lovelę, bamperis priekinis, akių kūdikio lovelę bamperis.

Rankų darbo bamperis mazgas yra austi iš saugių medžiagų.Tai puikus būdas atnaujinti jūsų vaiko kambario puošmena ir gali lengvai prisitaikyti prie trinkelėmis bet kambario plotą, tokių kaip lovelę, keičiasi stalo, vaikiška lova.Jis padės jums, jei jūsų kūdikis, sukti į šonus lovelę naktį ar guzas savo galva ar rankomis per miego metu.Ir ji gali skatinti kūdikio gebėjimą vizualiai multi-color stimuliacija.

Savybės:

Kvėpuojantis, odos draugiškas ir ne statinė medvilnės audinys, patvarus ir skalbiasi.

Skatinti didžiausią oro srautą ir sumažina riziką uždusti, saugūs ir patogūs kūdikių.

Mama gali gauti geras miegas naktį, nes jis gali apsaugoti kūdikį nuo sukti į šonus lovelę ar nelygumai savo galva ar rankomis per miego metu.

Gali būti derinamas laisvai tilptų savo lovelę, ir lengva įdiegti - tiesiog kaklaraištis juostelės ant lovelę tvora.

Patogus, minkštas, gali būti įdėti į bet kokios formos, kiek reikia, pavyzdžiui, kvadrato, stačiakampio, apskritimo ar net širdies formos.

Taip pat gali būti naudojamas kaip nugaros pagalvėlė, miega pagalvę ar net patalynės, dekoras, puiki dovana vaikui, ir mamai.

Techniniai duomenys:

Spalva: Pilka+Balta / Pilka+Rožinė / Juoda+Rožinė / Rose Raudona+Balta / Pilka+Balta+Mėlyna+Žalia / Rožinė+Balta+Mėlyna+Žalia(Pasirinktinai)

Dydis: 3m / 118.1 į

Forma: 4 Sruogos Pynė

Medžiaga: Super Soft Audinio Medvilnės + PP Medvilnės

Pakuotės Dydis: 32 * 32 * 19cm / 12.60 * 12.60 * 7.48 į

Pakuotės Svoris: 1.05 kg / lbs 2.31

Paketų Sąrašo:

1 * Kūdikio Lovelę Bamperis Mazgas

Klasifikacija Lova Bamperis
Lytis Unisex
Medžiaga MEDVILNĖS
Sezonas Pavasarį Ir Rudenį
Amžius 0-6m
Modelio Tipas Kietas
dydis 2m
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai