Didelis Milteliai Teptuku Profesinės Milteliai Makiažas Šepetys Vienu Teptuku Veido Skaistalai Grožio Make Up Kosmetikos Priemonė

€0.62

-45%

€1.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Makiažas, mac makiažas, kad ip, cosmet makiažas, make u, makiaž, makiažo rinkinys, mak iki, teptuku makiažas, padaryti.

Didelis Milteliai Teptuku Profesinės Milteliai Makiažas Šepetys Vienu Teptuku Veido Skaistalai Grožio Make Up Kosmetikos Priemonė

Savybės:

Premium Milteliai Makiažas Šepetys - aukščiausios kokybės sintetiniai šeriai yra itin prabangus ir sklandžiai,ir mišinys jūsų makiažas lengvai ir gražiai,lengva valyti ir išlaikyti.Pareikšti super minkštas jausmas, kad jūsų veidas.

Įvairios Paskirties Miltelių Teptuku - veido ir kaklo sukurti spalvingas aprėptį, kaip reikia.Veido mineralinių miltelių,pamatus,bronzos kosmetika,skaistalai Makiažas taikymo gauti vien zonoje.skirtas visiems grožio mėgėjams.

100% medžio Rankena - Ergonomiška,patogi ilgas rankas.Aukštos kokybės medinė rankena su sutirštės aliuminio movos gali pagerinti anti-slydimo efekto ir unikali rankena iš medžio,užtikrinti sklandžiausiai taikyti makiažas.

Lengva Nešiotis - galite įdėti jį į kišenę arba makiažas maišelį, lengvai.Puikus atostogų kelionių,arba kasdien touch ups kelyje.

Techniniai duomenys:

Produkto Kategorija : Makiažo Teptuku

Teptuku medžiaga: viskozė

Rankenos medžiaga: medinė rankena

Rankena techniniai duomenys: nešiojamų

Plaukų ilgis specifikacija: 3,5 cm

Bendras ilgis specifikacija: 14cm

Taikoma žmonėms: Bendra

Spalva: Juoda

Pakuotė:

1 x Makiažas Šepetys

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Naudojamas Su Skaistalai,
Kiekis 1
Modelio Numeris Makiažas Šepetys
Šepečių Medžiagos Nailonas
Rankenos Medžiaga Mediena
dydis 14cm

Panašūs produktai