12V Professional Uždegimo Laiko Šviesos Strobe Lempos Indukcinis Benzinas Variklio Automobilių, Motociklų Jūrų Tl-122

€14.95

-35%

€23.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skėtį nuo saulės tucson, renault skydelis, engin, pistoletas, r12, blykstės, digiprog 3, "chrome" kadjar, blykstės lempos, kadjar renault.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 12V Professional Uždegimo Laiko Šviesos Strobe Lempos Indukcinis Benzinas Variklio Automobilių, Motociklų Jūrų Tl-122

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Rankena yra ergonomiško dizaino su patogiai paspauskite klavišus, labai Paspauskite jausmas ir lengva operacija.Ir aukštos kokybės daro jį galima dėvėti vargu.

Tai laiko prietaisas su 12V darbinė įtampa tinka automobilių, motociklų ir visų benzininių variklių dviejų smūgių ar keturių smūgių.

Galintys bandymų uždegimo laiko skalė ant variklio smagračio arba skriemulys intuityviai tinkamai pritaikyti.

Galima nustatyti automobilių trankyti slopinimo valdymo sistemos ir vakuuminių iš anksto kampas kontrolės sistema, pakeisti savo iš anksto kampu su greičio kaitos.

Ji gali iš naujo nustatyti uždegimo laiko įprastomis dėvėti variklio ilgą laiką, reguliariai pakeitimo laiko juosta ir skriemulys, sumažėjo cilindro slėgio.

Specialios Funkcijos: Laikas

Prekės Svoris: 0.5 kg

Įėjimo įtampa: 12V

Trigger point: Aukštos įtampos ritė (1) uždegimo žvakė

Greitis: 200-10000r/min

Darbinė temperatūra: 0-40 laipsnių Celsijaus

Uždegimo laiko tiesiogiai įtakoja normalų variklį.Ji bus sukelti variklio paleidimo nesėkmė, jei blogiausia būna, kad blogiausia.Jei per anksti, variklio pagreitina ir gamina "GA, GA" kaip metalo beldžiasi su dideliais pradedant pasipriešinimo, sunku variklio sukimosi, galios mažinimo ir tuščiosios eigos nestabilumo, drebulys.Jei per vėlai, ji bus sukelti sudėtinga pradėti ar nepakanka energijos, todėl paspartino naftos suvartojimą ir variklio dilimui.

Spalvos: raudona, juoda

Medžiaga:ABS

dydis:Dydis indukcija: apie 10 mm/ 0.39 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Uždegimo Laiko Prietaisas

Dėmesio: maitinimas yra 12V su raudona jungiantis į teigiamą, ir juoda, ir neigiamas.Nesupraskite klaidingai.Aukštos įtampos laidus indukcijos apkabos, yra prispaustas ant aukštos įtampos linija cilindras su rodyklių dėl indukcijos apkabos, nukreipta kryptimi žvakę už įprastą darbo.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Jntprojektai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Jntprojektai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Sertifikavimo Nėra
dydis apie 10 mm 0.39 cm
Įėjimo Įtampa 12V
Medžiaga ABS
Darbinė Temperatūra 040 Celsijaus
Specialios Funkcijos Laikas
Prekės Svoris 0.5kg
Kilmės KN(Kilmės)
Trigger Point Aukštos įtampos ritė (1) uždegimo žvakė
Greitis 20010000rmin
Išorės Bandymų, Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai