Prabanga Grandinės Juosmens Krepšys Telefono Pakuotėje Rankinėje Panelled Moterų Juosmens Diržas Krepšiai Akmens modelio Moterų Fanny pack Mados Prekės ženklo Juosmens pack

€12.23

-23%

€16.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klubo karoliai, juosmens krepšys moteris, juosmens krepšys, prabangus diržas dizaineriai moterims numeriai, fanny pack moterims, maišelis diržo moterims, diržas prabanga moteris, prabangus diržas moterims dizaineriai, fanny pack moterims, fanny pack rožinė.

Produktas

Dydis: 25* 16 *8cm,

Spalva: juoda,balta,oranžinė,mėlyna

Medžiaga: PU

Įpakavimas: 1 vnt (išskyrus kiti priedai nuotrauką.)

Mes paramą tiesioginių pardavimų ir didmeninė prekyba.

Pastaba:

1.Prašome perskaityti mūsų dydžių lentelė prieš perkant.

2. Vieta ir audinio dėl skirtingų matavimo metodai

Ištemptas, duomenų nuokrypis yra 1-2 cm.Dydis diagrama yra nuoroda tik.

3. Gali būti, spalvų skirtumai tarp skirtingų kompiuterių monitoriai.Prašome kreiptis į tikrasis produktas detales.

4. Prašome kreiptis į vienetų konvertavimo: 1INCH = 2,54 CM arba 1CM = 0.39 COLIŲ

Modelio nuotrauką

Apie paslaugą

1. Po užsakymo išsiuntimo, mes užpildykite sekimo numerį tvarka.Jūs galite patikrinti savo stebėjimo informaciją interneto svetainėje "www 17track.net" (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti).Jei užsakymo apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime išplėsti užsakymo apsaugos laikotarpį už jus. 2. Jei jūs pirkti mūsų produktams vežti, mes didmenines kainas.Arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. 3. Mes paramos lašas laivybos.Jums užpildyti jūsų kliento adresas, pavadinimas ir telefono numeris būtų.Mes atsiųsime užsakymo tiesiai į savo klientų.Mes ne palikti bet kokią informaciją, sąskaitas ir nuolaidas, apie mūsų parduotuvėje tvarka.Mes galime pasiūlyti nuolaidas kai jūs turite pakankamai užsakymų per mėnesį. 6, Mes dažnai suteikia kuponus ir nuolaidas senų klientų ir gerbėjų.Taigi, jūs galite spustelėti ant "+Sekti" mūsų parduotuvės puslapį mėgautis siūlo mes siūlome ateityje. 7. Kai esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, gavęs užsakymą, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei turite klausimų dėl užsakymo, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes ją išspręsti už jus.Jūs galite taip pat kaip ir produktas, spustelėkite ant paveikslėlio žemiau, norėdami peržiūrėti jį.

Prekės Pavadinimas HIVICKY
Formos pagalvė
Pagrindinė Medžiaga PU
Stilius Derliaus
Modelio Numeris JH211666
Elemento Tipas Juosmens Paketai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Pledas
Lytis Moteris

Panašūs produktai