Megztinis Marškinėliai Įrašus Sąsagos Moterų Liemenė Megztinis, Šalikas Antis Įrašus Retro Vintage Gėlių Formos "PASIDARYK pats" Drabužių Sagės Užsegimas

€1.76

-39%

€2.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: raundas drabužis įrašus, antis megztinis, marškinėliai, rankovės įrašą, megztinis ilgas moterims, įrašą cardigan, rcd testeris, trikotažo liemenė, megztinis moterims, amerikos moteris liemenė, custom tiara.

Megztinis Marškinėliai Įrašus Sąsagos Moterų Liemenė Megztinis, Šalikas Antis Įrašus Retro Vintage Gėlių Formos "PASIDARYK pats" Drabužių Sagės Užsegimas

Rinkinį Sudaro : 1Pc Megztinio Apykaklę Įrašus

Būklė : Nauja

Medžiaga : Alloy

Spalva : Sidabrinė(kaip nuotraukose)

Ilgis : apie. 12cm/4.8 colių

Savybės :

Senovės Cardigan Megztinis Įrašą Sagė Skara Įrašus Moterims Džiaugtis.

Antikvariniai sidabro atspalvių su mielas gėlių centre įrašą, labai unikalus ir gražus.

Priimti antis įrašus, galite atidaryti vaizdo įrašus švelniai ir įrašą apie savo drabužius, niekada nerimauti, iki ašarų savo drabužius.

Išskirtinį ir praktiška, lengva rungtynės ir gali padaryti jums sugauti kitų žmonių akyse.Tinka tiek oficialiai, tiek ir laisvalaikio renginiai.

Gali būti taikomas įvairių drabužių, tokie kaip kerpant žirklėmis, tai dėl megztiniai, suknelės, apykaklės, šaliai, kaklaskarės, palaidinė, striukė, ir kt.

Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Modelio Numeris Megztinio Apykaklę Įrašus
Metalo Tipas Cinko Lydinys
Tipas Didmeninės No
Medžiaga Metalo
dydis Length Approx. 12cm
Naudoti Marškinėliai
Rinkinys Tipas No
Formos U-Formos

Panašūs produktai