Peiliai Stalčiuko Sieniniai Magnetinis Laikiklis 304 Nerūdijančio Plieno, Dvigubo Baras Stalčiuko Už Peilius Virtuvės Reikmenys

€12.06

-36%

€19.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: virtuvės įrankiai stovi, knive, magnetinis peiliu laikiklis bamboe, sakalas, blokas peilis, sulankstomas peilis ldr, kaisi magnetinis laikiklis, savininkas peilis, kai magnetinis peilių blokas, komercinės magnetinis peilių laikiklis.

Aprašymas Išlaikyti peiliai ir kiti dažnai naudojami įrankiai ir indai patogiai pasiekiamas su šiuo sieniniai Magnetinis Laikiklis.Pagaminti iš aukščiausios klasės nerūdijančio plieno, besiūlių kvadratinių baras, yra anti-rust ir patvarus.Įdėta super stiprios magnetinės medžiagos su dvigubo sluoksnio magneto apsauga.Stipresnis adsorbcijos jėga saugus stalo laikymo ir saugojimo.

Savybės

- Spalva: Sidabrinė

- Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno

- Dydis: Apytiksl. 40 x 6 x 2cm (L x W x H).

- Į paketą įeina 1pc turėtojas; 8pcs kabliai; 4pcs varžtai; 4pcs žvakės.

- Turi peiliai saugiai: Su uper-galingi magnetai surengs savo virtuvės peiliai saugiai, o suteikti jums greitai ir lengvai išleisti, kai jūs pasiruošę virėjas.

- Kosmoso Organizacijos: Aišku, tauriųjų kosmoso visi, o rodo ne savo kolekciją!Daugiau sanitarinę alternatyva saugoti savo peilius, kurie padės užkirsti kelią jų nuo atbukimas.

- Sukurta siekiant sutaupyti vietos laikyti savo produktams nuo sienos, paliekant savo virtuvės paviršiams valyti.

- Labai magnetinėmis juostelėmis laikyti visų metalinių peilių ir indai tvirtai vietoje, be jokių nukrypimų.Gali būti naudojami įrankiai ir virtuvės produktai panašūs, tinka virtuvė, garažas ir dirbtuvės.

- Apima 6 papildomi kabliukai jūsų virtuvės rykai, sutaupyti dar daugiau erdvės stilių.Naudojamos mentelės, šaukštai, samčiai, plaktuvai, graters ir kitus reikmenis jūsų virtuvėje.Lengvai prieinama ir daro virimo daug lengviau.

Diegimo Instrukcijos:

1. Atlikti magnetinio laikiklio ir padėkite jį ant sienos, kad surastumėte vietose gręžti skylę.

2. Įdėti dvi kištukai į sieną skyles, ir užtikrinti, lygiagretės tarp plius ir sienos paviršiaus.

3. Laikyti skylės turėtojas suderinti su skylėmis ant sienos, tada pritvirtinkite dviem varžtais atskirai skyles ir priveržkite.

4. Įrengti kabliukai į apačią, juostelės.

5. Įdėti stalo ant laikiklio, arba juos ant kabliukų.

1 x Magnetinis Laikiklis 6 x Kabliukų 4 x Varžtai 4 x pagrindiniu Mišiniu

Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Blokai & Roll Krepšiai
Modelio Numeris Sieniniai Magnetinis Laikiklis
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai