Vaikai tekstilės batai KOTOFEY vaikams, vaikams, avalynė, tekstilės, batai, skirti vaikščioti ant gatvės ortopedic anatomines 221086-11 už berniukas

€9.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: anime vyras, moxxi, kūdikių karinio jūrų laivyno jūreivis kostiumas, dragon marškinėlius, palaidinė slaugytoja, ow, mėtos žalumo smokingas, slaugytoja kostiumas, vyrai ruožas kelnių, japonijos batai cosplay.

Gražus šviesos batus už jūsų berniukas, pagamintas iš tekstilės medžiaga su medvilniniu pamušalu.Vienintelis polivinilo chloridas (PVC)-tvirtas, lengvas ir nusidėvėjimui atspari medžiaga, kuri yra pagamintas pagal metodą tiesioginė banga į viršų batų: Anatomijos, kontūrą Formuoti vidpadis, kuris leidžia kojų jaustis patogiai, yra drėgmę sugeriančios medžiagos.Šis modelis yra puikus kojinės vaikų įstaigose ir namuose.Tvirtinimo detalės-patogus ir patikimas "Velcro" ("velcro").Įdomių spalvų yra tikrai prašome jauna, mod.Prekės pavadinimas: Kotofey Lytį: Berniukai Spalva: Juoda Sezonas: Всесезонная Batviršio medžiaga: Tekstilės Medžiagų подклада: Tekstilės Padas medžiaga: PVC Išsamumo: 2 pagaminimo Šalis: Rusija Dydžio diapazonas: 2 малодетская Prekės Gamintojas: 221086-11

Batai rusijos prekės pristatymo iš Rusijos!

Nemokamas pristatymas

Mes pristatyti per rusų Pranešimas, kad tarifas bus žinomas metu pateikdami užsakymą.

Maskvoje, Sankt Peterburge ir Nižnij Novgorode, mes turime Kurjerių pristatymo.

Prekės pristatymas

1. visos mūsų prekės prieš siunta yra atidžiai tikrinamas.Mes renkame ir atidžiai pack jūsų užsakymą kuo greičiau.Per šventes, šiek tiek pavėlinti įmanoma.

2. Prašome teisingai užpildyti pavadinimas, vardas ir tėvavardis gavėjo, taip pat pristatymo adresą.

3. kiekvienas užsakymas turi sekimo numerį.Mes atsiųsime jums per 2-4 dienas po išsiųsti.

Mokėjimo

1. atsiskaityti galima tiek interneto mokėjimo per visa, MasterCard ir pasaulio korteles, ir, kai jūs gaunate kortelė arba grynųjų pinigų.

2. jei išankstinis, jums reikia mokėti už užsakymą per 48 valandas nuo jo patvirtinimo.

3. mes esame oficialus parduotuvėje, todėl jums bus tikrai gauti patikrinti apie mokėjimą.

Grįžti prekes

Jei dėl kažkokios priežasties mūsų produktas nėra tiktų jums arba netelpa dydį, mes esame pasirengę priimti jį atgal per 7 dienas nuo gavimo.Prašome atkreipti dėmesį, kad grįžo batai turėtų būti unworn, išsaugoti visas etiketes, etiketes ir firminių pakuotės.

Garantija produktas nuo gamintojo 30 dienų nuo pirkimo datos, ar nuo sezono pradžios, priklausomai nuo to, ką data atėjo vėliau.

Patarimai

1. dydžio nustatymas, Prašome priemonė sustabdyti pagal mūsų rekomendacijas.Vaikas auga greitai, todėl priemonė koja prieš kiekvieną naują pirkti.

2. spalva gaminys gali šiek tiek skirtis nuo pateikto svetainėje, spalvų perteikimo slydimo priklauso nuo monitoriaus nuostatos dėl konkretaus prietaiso.

3. jei turite kokių nors sunkumų gauti užsakymo, prašome susisiekti su mumis.Mes norėtume jums padėti!

Jei norite kotofey, Įtraukti mus į savo mėgstamiausias parduotuves.

Taigi, jums bus pirmieji sužinoti apie mūsų naujovės ir nuolaidos!

Vidpadžio ilgis modelio 221086-11 tekstilės batai, Batų dydis 22 23 24 25 Vidpadžio ilgis, CM 14.3 15 15.5 16

Tai reikia manyti, kad vidpadžio visada yra šiek tiek didesni nei koja dėl fiziologinių pašalpa (apie 5mm), be to, augimo koja (5-7mm mm

Visi vaikiški batai, prekės ženklo "kotofey", pristatė mūsų parduotuvėje, ateina tiesiogiai iš gamintojo.Taigi, mes siūlome jums platų prekių asortimentą, aukštos kokybės ir Demokratinės kainos.Šūkis "kotofey": teisę batai iš dešinės medžiagų!Visi modeliai yra sukurti glaudžiai bendradarbiaujant su Ortopedija, todėl mūsų batai teisingai formuotis kūdikio pėdų.Mūsų batai galite būti tikri, kad kojos jūsų vaikai plėtoti teisingai, ir vaikui yra patogus ir jaukus.

Mums bus malonu matyti jus puslapiuose iš mūsų parduotuvės!

Prekės Pavadinimas KOTOFEY
Kilmės RU(Kilmės)
Lytis Berniukai

Panašūs produktai