"PASIDARYK pats" Sukasi Skaitmeninis LED Ekranas Modulio Signalo Elektroninis Skaitmeninis Laikrodis Rinkinys 51 AMT Mokymosi Valdybos 5V DS1302

€2.95

-10%

€3.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vu matuokliu, garso lygio, elektronų rinkinys, esp32 ttgo, "bluetooth" tpa3116, arduino, sg90 servo, digispark, elektroninių komponentų, breadboard rinkinys, esp8266 nodemcu.

Sukasi LED elektroninis laikrodis

Funkcijos: elektroninis laikrodis priima principas, skaitmeninis vamzdžio ekrano dizaino, priima dizainas, plug-in, komponentai, ir didelės sėkmės rodiklis.Yra šeši Laiko animacija, efektyvius vaizdo, laiko ir įvairias funkcijas.LED mirksi šviesos, sudaro keturios neprisijungęs animacijos rodymo režimai, apšvietimo efektai vaisiai yra labai dekoratyvinis, atneša gerą estetinį į namus ir stalą.Elektroninis laikrodis pakaitomis rodomi su laiku ir temperatūra.Tiksliai ir su power-down memory kelionės laiko funkcija.Su žadintuvo funkcija, jis gali būti išjungtas.Su šviesos reguliavimo funkcija, pagal aplinkos šviesumą.

Grandinės principas:

Naudojant single-chip mikrokompiuteris kaip pagrindinis valdymo, naudojimo DS1302 kelionės laikas chip pateikti tikslią kelionės laikas laikrodis šaltinis, kartu su skaitmeninės vamzdis Ir LED apšvietimas parodyti tikrą laiko vertės.Kartu su temperatūra, šviesos intensyvumo nustatymo elementas, ji gali pasiekti šviesumo reguliavimas ir temperatūros patikrinti pridedamas.Testavimo funkcija.Valdymo mygtukas bendrosios lustas yra sujungiamas su reikiamų bendrųjų sąnaudų koregavimo funkcija, ir laikrodis garso tvarko vieną lustą ir tada tonu.

Bendros problemos:

1. Suvirinimo seka yra neteisinga.Rekomenduojama, kad lydmetalis LED lempos pirma, tada lydmetalis atgal komponentas, lydmetalis skaitmeninis vamzdžio, ir, galiausiai, įdėkite chip. 2. LED žibintai atkreipti dėmesį į teigiamas ir neigiamas poliai, ilgos kojos ir teigiamą polių. 3. Lustas žingsniu ir pagrindo žingsniu turi būti suderinta su įranta nustatyti valdybai. 4. Buzzer atkreipti dėmesį į teigiamas ir neigiamas poliai, ilgos kojos teigiamą polių, atsparumas vertė laikytis Nuoseklios dėl logotipo. 5. Į triode turėtų būti įdėta į pačią formą kaip lenta. 6. Skaitmeninis vamzdžio kreipia dėmesį į tą pusę, ir kablelio yra mažesnis. 7. Maitinimo atkreipti dėmesį į teigiamas ir neigiamas poliai, maitinimo SROVĖS įtampa yra 5V. 8. Patikrinkite, ar lydmetalis šortai ir lydmetalis sąnarių.Šis reiškinys yra bendra. 9. Jei ekranas yra nenormali, arba laiką, ne dingo, pašalinti DS1302 ir mygtukai.Bateriją, tada įjunkite DS1302, ne prijunkite bateriją, tada galia, Įdėkite akumuliatorių ir po normalaus. 10. Jei individualus apšvietimas neįsijungia, patikrinkite, ar lydmetalis šortai iš nešviečia žibintai ir Litavimo, ją patikrinti ir pakeisti šviesos, jeigu ji nėra apšviesta. 11. Jei keturių skaitmeninių vamzdeliai yra pačiame segmente kodą, kuris yra visada ir pabrėžė, Kai Led yra taip pat visada, nes elektrostatinis suskirstymas LED.skaitmeninės vamzdis, kuris sukelia vieno lusto pin pasidalinti su šio žibinto.

Sąlyga Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Įtampa 5V
Išsklaidymo Galia 1
Darbinė Temperatūra -40-+85
Modelio Numeris DS1302 Laikrodis Rinkinys
Prašymas Signalizacija
Prekės Pavadinimas Estardyn
Pakuotė SMD
Tipas Įtampos Reguliatorius

Panašūs produktai