100VNT 7 Colių 8 Colių 9 Colių Kepimo Pergamentas, Popierius Apvalus/ Apskritas Pyragas Visos Įdėklai/ Pergamento Visos Įdėklai Už Apvalus Tortas Pan Pavasario

€3.49

-33%

€5.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baker vienodas, 6 colių pyragas visos, unique parchment paper, ne klijuoti popieriaus, kepalas visos, kepkite popieriaus, virtuvės daiktai, popieriaus, pergamento, daugkartinio naudojimo įdėklai pyragas, maisto popieriaus wrap.

100VNT 7 Colių 8 Colių 9 Colių Kepimo Pergamentas, Popierius Apvalus/ Apskritas Pyragas Visos Įdėklai/ Pergamento Visos Įdėklai už Apvalaus Torto Lėkštę, Springform Torto Skardos, Paspauskite Tortilla

Aprašymas:

1. Aukščiausios kokybės: Mūsų produktas yra pagamintas maisto kokybės popierius, netoksiškas, ekologiškas, 100% saugus.Jo šilumos varža yra iki 446 laipsnių F (230 ℃) , puikiai tinka skrudintuvas, tortilla paspauskite, varškės pan ir t.t.

2. Nonstick ir lengva valyti: Į pergamentinis popierius ratą, ar ne-stick danga, o tai reiškia, kad jokių maisto likučių bus palikti savo keptuves ir apdraudžia savo tortą, kad ateina tvarkingai iš visos.

3. Atsparus vandeniui & anti-ašara: Šių tortas pergamento turus laimėjo " t ašarų ir 100% atsparus vandeniui.Jis daro jūsų bandelės negali išeiti aplaistytas ir šlapio, ir sustiprinti skonį.

4. Pre-cut dydis: Mūsų pre-cut tortas pergamento ratą yra paruoštas naudoti tiesiai iš pakuotės.Ne daugiau pjovimo ratą, labai taupo laiką.

5. Praktinių & multi-purpose: Kepimo pergamento popieriaus leidžia jums mėgautis tolygiai kepti slapukus, kad turėti savo formą, puikiai tinka kepant varškės, mėsos, kumpio ir daugiau.

Savybės:

1. Netoksiškas, ekologiškas, 100% saugus naudoti kasdien.

2. Apsaugo tortą iš prilipti prie torto lėkštę.

3. Nebus ašarų, lengvai ir 100% non stick.

4. Paspartinti paruošimo laiką ir sutrumpinti valymo

5. Aukštas atsparumas temperatūrai iki 450°F/230°C temperatūroje iki 20 min.

6. Net galima panaudoti kelis kartus.

Pergamento popieriaus ratą, padaryti gyvenimą šiek tiek lengviau!

Pakavimo Sąrašas:

100 x Pergamento Popieriaus

Pastaba:

1. Ar ne tiesiogiai susisiekti su atvira ugnimi.

2. Saugokite pergamento ne į kepimo skardą, kai kepimo.

3. Prašome leisti šiek tiek tolerancijos produkto dydžio.

Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Aliuminio Folija/Oilpaper
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Modelio Numeris pergamento popieriaus
Rinkinio Numeris 1
dydis as shown
Funkcija Eco-Friendly
Tipas virtuvės kepimo popieriaus
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai