45000 RPM Bevieliuose Elektros Aukšto Slėgio Oro Duster Kompiuterio, Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra Švaresnis Pūstuvas Gilaus Valymo Priemonė Įkrovimo

€43.55

-27%

€60.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oro duster belaidžius, ventiliatoriaus dulkių, dustclear elektros nugara duster", duster švaresnis sidabrinė, elektros nugara duster", lanksti valymo duster", oro duster kompiuterių, cleaner pc, laser ranger, magic mop duster".

Savybės:

1. Galingas bevielio ryšio Air Duster: Mūsų air duster didžiuojasi savo gebėjimą gaminti galingas pasitikėjimo oro-beveik 10 lygio stiprus gale (28m/s) gilus valymas mikroskopinių valdybos dulkių, kompiuterio, tokių kaip spausdintinių priemonės, medicinos prietaisai, kurie negali būti valomos pagal savo tradicinės valytuvų ar duster.Jo variklis leidžia didžiausią greitį pasiekti iki 45.000 APS / min.

2. Įkraunamas Elektrinis Oro Duster: Built-in didelis 15000mAh Ličio baterijos leidžia šį air duster paleisti beveik 60 minučių nuolat.Jos suderinamumo gauti įkrauti per USB prievadą, todėl lengva imti ir labiau praktinis.

3. Užtikrinti Efektyvų Valymą: siekiant sutaupyti dujų ir vandens, mes padarėme tai labai aplinkai draugiškas prietaisas, nes jis leidžia daugiau nei 5000 kartų naudoti, ir jis yra efektyvus valymas ir eco-friendly.

4. Paprastas Eksploatavimas: įrenginys yra struktūrizuotas su išplėsta visą palmių intriguojančio dizaino ir atsiimti antgalis išlaikyti rankeną aišku, leidžia vartotojams rankena, tai bent jų komfortą.

5. Patogus ir Nešiojamieji: oro duster yra nedidelis (apie 189*79*131mm/7.44*3.11*5.16) ir lengvas (apie 1.1 LB/475 G), lengva nešiotis.Rankena patogiai, veikia tiesiog.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Belaidžius Air Duster"

Baterijos talpa: 15000 mAh

Nominali galia: apie 60 W

Vardinė įtampa: DC 5V

Įkrovimo srovė: 5V/ 2A

Variklio greitis: 45000 RPM

Įkrovimo laikas: apie 7 val.

Įkrovimo lizdas: Tipas-C

Produkto svoris neto: apie 1.1 LB/475 G

Gaminio dydis: apie 18.9*7.9*13.1 cm (7.44*3.11*5.16 coliai)

Pakavimo Sąrašas:

1*Belaidžiai Air Duster"

1*USB Įkrovimo Kabelis

1*Šepetys Antgalis

1*Ilgas Antgalis

1*Instrukcija

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Naudojimas Kita
Duster Galvos Medžiaga Kita
Modelio Numeris oro duster"
Duster Galvos Formos Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai