5 metrų 1.5 m, Auksas, Sidabras Pearl Diamond Nėrinių Kristalų Juostelės Nėrinių Dekoratyvinis Audinys "PASIDARYK pats" Siuvimo Kostiumas Rankų darbo Aksesuarai

€2.69

-30%

€3.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nėrinių audinio 5yards 2 metrų, batų, aksesuarų, papuošalų, krištolo ir perlų apdaila, aukso ir persikų nėriniai, Nėriniai, satino kaspinu, Medvilnės Audinio, medvilnės palaidinukė, lipni balta juostele, kablys ir kilpa juosta.

5 Metrų 1.5 m, Sidabro Bling Wrap Kristalų Juostelės Brangakmenis Juostelėmis, kalnų krištolas Tinklelio juosta Roll Diamond Wrap Bling Vazos Centerpieces Menai, Amatai, Renginio Dekoracijos "PASIDARYK pats" Drabužių Priedai

Ypatybė:

1. Pagaminti iš kalnų krištolas medžiagų, saugus ir patvarus naudoti; naudoti šį sidabro juostele pridėti spalvingas ir elegantiškas embellishment į jūsų reikmenys.

2. Kalnų krištolas juostelių ritinių gali būti naudojamas įvairių "PASIDARYK pats" amatų, dovanų pakavimo ar papuošalų gamybos, tokie kaip skrybėlės, kaspinai, diržai, buteliai, puodeliai ir kitų elementų, norite papuošti.

3. Pridėti šiek tiek blizga rankų darbo aksesuarų, tokių kaip asmeninį Kalėdų papuošalai, pyragas papuošalai, plaukų aksesuarai ir mergaitės drabužiai.

Specifikacija:

Pavadinimas: drabužių priedai

Svoris: apie 172g

Dydis: 21.5*12cm/8.46*4.72"

Stilius: aukso žiedą ir sidabro apačioje

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Akių Juostelės Ritinys

Medžiaga Poliesterio / Nailono
Modelio Numeris Akies
Naudoti Krepšiai, Garment, Batai
dydis 21.5x12
Formos Juosta
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai