Klasikinis Dviratis Vario Varpas Retro Dviratį Rankenos Signalizacijos Suaugusiems Vaikams Motoroleris Ragų Garsiai Trapumą Dviračių Priedai

€1.09

-20%

€1.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motoroleris reikmenų pardavimas, baggio scooter accessories, pgo motoroleris priedai, "lego" scooter priedai, didmeninė motoroleris priedai, baotian motoroleris priedai, motoroleris xaiomii priedai, xiamoi motoroleris priedai, elektric motoroleris priedai, zeeclo motoroleris priedai.

Klasikinis Dviratis Vario Varpas Retro Dviratį Rankenos Signalizacijos Suaugusiems Vaikams Motoroleris Ragų Garsiai Trapumą Dviračių Priedai

OOTDTY

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės.

REGULIUOJAMAS BELL: Reguliuojamas ir lankstus diržas tinka beveik visi dviračio rankenos, dirželis puikiai tinka baruose, kurių skersmenys nuo 16mm - 38mm(0.63"-1.50").

TRAŠKUS MELODIJA BŪTŲ AIŠKIAI GIRDĖJAU : dviračių varpai su mados "outlook" visada pristatome trapumą melodija būti išklausytam aišku,, kad jojimo daug saugiau.

PUIKIOS MEDŽIAGOS, PATVARUS NAUDOTI : dviračių bell " priima kokybės vario ir inžinerijos plastiko medžiagos, kuri yra anti-rust ir anti-aging, kad duoti vyrų ir moterų vairuotojai yra ilgesnė naudojimo.Dviračių žiedas visuomet išlieka naujų ir naudingų po ilgo laiko naudojimo.

LENGVA ĮDIEGTI: Greito atjungimo dizainas-lengvai ir be įrankių įdiegti ir pašalinti.Jums ją įdiegti be jokių įdiegti priemones, kurios bus labai patogu ir sutaupyti laiko.

UŽ DVIRATĮ TIPAS: Tinka bet kokios standartinės tiesiai dviračių ar scooter stunt rankena baras, mtb dviratis bmx dviratis, vaikams, dviračiu, cruiser ir t.t.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda, aukso, sidabro

Medžiaga: varis + ABS

Aukštis: 6,9 cm/2.71"

Dūmtraukio skersmuo: 3cm/1.18"

Svoris: apie 40 g/oz 1.41

Tinka rankenos skersmuo: 16mm-38mm

Kiekis: 1pc

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1 × Dviračių Vario Varpas

Modelio Numeris K1MB7HH402724-BK
Medžiaga Copper + ABS
Tipas Įprasta Bell
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 6.9cm

Panašūs produktai