195ML Virtuvės Druskos Ir Pipirų Malūnėlis 6oz Nerūdijančio Plieno Premium Stiklo Malūnas Populiarias Lengva Naudoti Užpildyti Kepimo Prieskonių, Įrankiai

€3.36

-30%

€4.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kinijos kavos rinkinys, druskos, gręžimo plastiko, grūdų smulkintuvas, derva purtyklė, cruet aliejus, pipirų malūnėlis, dubenėlį ryžių, malūnėlis piktžolių, kiaušinių shaker žaislas.

195ML Virtuvės Druskos Ir Pipirų Malūnėlis 6oz Nerūdijančio Plieno Premium Stiklo Malūnas Populiarias Lengva Naudoti Užpildyti Virtuvės Valgių Pagardas Įrankis

Produkto pardavimo taškas: Šis Druskos ir Pipirų Malūnėlis rinkinys yra pagamintas iš premium stiklo ir nerūdijančio plieno.Tvirtas ir Ergonomiškas Dizainas.Puikiai tinka bbq, šalies ir virtuvė.DRUSKA IR PIPIRAI NEĮSKAIČIUOTOS.Prašome sureguliuoti aukštos kokybės rotoriaus šlifuoti savo prieskonių nuo smulkių iki stambių.Būti dėmesio NE varžtas per trumpas, kitaip mightn neveikia taip, kaip tikėtasi.Didelė Talpa: Aukštis-19.3 cm, plotis: 6.5 cm, visų rūšių prieskonių, nereikia papildymo dažnai.Jūs galite užpildyti juos su bet kokia prieskoniai, ne tik druska ar pipirais.Patogu ir Naudinga: Skaidrus kūnas bus pasako kada papildyti per plataus atidarymo lengvai.Ir specialiai jiems suprojektuoti sandarinimo dangtelis bus apsaugoti jūsų prieskonius nuo drėgmės, pelėsių ir dulkių tuo tarpu išlaikyti šviežių.Lengvas valymas!Tiesiog atsukite apačioje stiklinės sferos ir rankų plovimo malimo mechanizmas ir stiklo rutulys su švelniu muilu.Graži pakuotė, todėl jis yra dovana įmanoma.Jūs galite duoti jį savo draugui, tėvams ir kt.

Specifikacija: Aukštis: 19.5 cm Plotis: 6.5 cm Talpa: 195ml Medžiaga: ABS + premium stiklas

Pastaba: 1. Druskos ir Pipirų neįskaičiuotos 2. Nereikia užpildyti savo šlifuoklis, palikti šiek tiek erdvės. 3. Būti dėmesio NE varžtas per trumpas, kitaip mightn neveikia taip, kaip tikėtasi. 4. Pasukite dangtelį arba butelyje, kūnas yra tiek gerai, tiesiog įsitikinkite, sukimas pagal laikrodžio rodyklę.

Pakuotės Turinys: 1 X Pipirų malūnėlis

Tipas Žolė & Spice Įrankiai
Žolė & Spice Įrankiai Tipas Prieskonių Ir Pipirų Schüttler
Medžiaga Silikoninė Guma
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Prekės Pavadinimas MAIGEENIFA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Prieskonių Įrankiai

Panašūs produktai